World of Travel blogt

shutterstock_1181954800

5 Must-do’s in Essaouira: Verken Marokko’s pittoreske kuststad
21 augustus 2023

Essaouira, een havenstad gelegen aan de Atlantische kust van Marokko veroverd al sinds de jaren 1960 de harten van relaxte bohemien types en reizigers. Tijdens de daaropvolgende decennia is de aantrekkingskracht van Essaouira blijven groeien naarmate meer reizigers de betoverende stranden, de door UNESCO beschermde medina, de verse zeevruchten en de levendige kunstscene ontdekten. Volgens hedendaagse avonturiers is Essaouira tegenwoordig een onmisbare bestemming in Marokko. Als u een reis naar Essaouira op uw planning hebt staan, voeg dan zeker volgende vijf onvergetelijke ervaringen toe aan het programma.

shutterstock_512844082

Beleef de ultieme fly & drive in Estland!
7 juli 2023

Estland is een buitengewoon boeiend land met een overvloed aan betoverende natuurlijke schoonheid en interessante bezienswaardigheden. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring, is een roadtrip door Estland een absolute aanrader. Dit biedt de mogelijkheid om de schilderachtige routes van het land te verkennen en onderweg te genieten van adembenemende landschappen. We delen enkele waardevolle tips en hoogtepunten waarmee u van uw reis een onvergetelijke ervaring maakt.

rtaImage

The Red Sea: De toekomst van het luxetoerisme
24 mei 2023

Na tientallen jaren van isolement heeft Saoedi-Arabië eindelijk besloten om haar natuurlijke schatten met de wereld te delen, en hoe! Wanneer we denken aan de Rode Zee als vakantiebestemming, komt vaak Egypte als eerste in gedachten. De bekende badplaatsen Sharm El Sheikh en El Gouna zullen u waarschijnlijk bekend voorkomen. Maar er staat nog veel meer te gebeuren. Langs de westkust van Saoedi-Arabië rijst een nieuwe bestemming op uit de woestijn: de toekomst van luxetoerisme, The Red Sea.

christopher_burns_Aj6mvFNBXAA_unsplash

Meest romantische bestemmingen voor koppels
14 februari 2023

Romantiek gaat vaak samen met reizen. Dat gevoel van eindeloze mogelijkheden, het mysterie van een nieuwe plek, de schoonheid die u overal ontdekt. Of u nu op zoek bent naar avontuur of u wilt richten op ontspanning, deze romantische en idyllische bestemmingen hebben voor elk koppel wat wils.

shutterstock_162230423

Ontdek de ware schatten van Egypte
2 februari 2023

Zoals met veel populaire toeristische bestemmingen, zijn sommige dingen om te doen in Egypte overhyped. Hoewel dat natuurlijk een kwestie van mening zal zijn, is het altijd een goed idee om te weten welke bekende sites het gedoe niet waard zijn - en wat in plaats daarvan te doen om het meeste uit uw tijd in Egypte te halen.