World of Travel blogt

rtaImage

The Red Sea: De toekomst van het luxetoerisme
24 mei 2023

Na tientallen jaren van isolement heeft Saoedi-Arabië eindelijk besloten om haar natuurlijke schatten met de wereld te delen, en hoe! Wanneer we denken aan de Rode Zee als vakantiebestemming, komt vaak Egypte als eerste in gedachten. De bekende badplaatsen Sharm El Sheikh en El Gouna zullen u waarschijnlijk bekend voorkomen. Maar er staat nog veel meer te gebeuren. Langs de westkust van Saoedi-Arabië rijst een nieuwe bestemming op uit de woestijn: de toekomst van luxetoerisme, The Red Sea.

christopher_burns_Aj6mvFNBXAA_unsplash

Meest romantische bestemmingen voor koppels
14 februari 2023

Romantiek gaat vaak samen met reizen. Dat gevoel van eindeloze mogelijkheden, het mysterie van een nieuwe plek, de schoonheid die u overal ontdekt. Of u nu op zoek bent naar avontuur of u wilt richten op ontspanning, deze romantische en idyllische bestemmingen hebben voor elk koppel wat wils.

shutterstock_162230423

Ontdek de ware schatten van Egypte
2 februari 2023

Zoals met veel populaire toeristische bestemmingen, zijn sommige dingen om te doen in Egypte overhyped. Hoewel dat natuurlijk een kwestie van mening zal zijn, is het altijd een goed idee om te weten welke bekende sites het gedoe niet waard zijn - en wat in plaats daarvan te doen om het meeste uit uw tijd in Egypte te halen.

shutterstock_272442935

Verborgen natuuruitstapjes in Tokio
13 januari 2023

Als u Tokio binnenstapt ontdekt u een plek met oogverblindende neonlandschappen en bruisende straten met een eindeloze drukte. Maar dat is niet alles wat deze stad te beiden heeft. Als u weet waar u moet kijken, biedt Tokio momenten van rust als geen ander.

iStock_947902764

De 12 beste nationale parken in Canada
25 november 2022

Van kust tot kust laten deze nationale parken de wildste landschappen van het land zien. Voor velen is een wilderniservaring praktisch synoniem met een bezoek aan Canada. Het verkennen van de nationale parken is een onderdompeling in de natuurlijke schoonheid en de culturele geschiedenis van het land.