World of Travel blogt

perast

Onvergetelijke liefdesvakanties in romantische Europese steden
14 februari 2024

Het is geen geheim dat de idyllische charme van sommige kleine steden de basis vormt voor de ultieme romantische bestemming. De reden? In een klein stadje ontsnapt u makkelijk aan de drukte waardoor u al uw aandacht op uw partner kunt richten. Europa, met zijn historische kuststadjes en pittoreske dorpen, is bij uitstek hét continent voor een romantische vakantie. Ontdek de meest betoverende kleine steden in Europa voor een onvergetelijke liefdesvakantie.

shutterstock_1181954800

5 Must-do’s in Essaouira: Verken Marokko’s pittoreske kuststad
21 augustus 2023

Essaouira, een havenstad gelegen aan de Atlantische kust van Marokko veroverd al sinds de jaren 1960 de harten van relaxte bohemien types en reizigers. Tijdens de daaropvolgende decennia is de aantrekkingskracht van Essaouira blijven groeien naarmate meer reizigers de betoverende stranden, de door UNESCO beschermde medina, de verse zeevruchten en de levendige kunstscene ontdekten. Volgens hedendaagse avonturiers is Essaouira tegenwoordig een onmisbare bestemming in Marokko. Als u een reis naar Essaouira op uw planning hebt staan, voeg dan zeker volgende vijf onvergetelijke ervaringen toe aan het programma.

shutterstock_512844082

Beleef de ultieme fly & drive in Estland!
7 juli 2023

Estland is een buitengewoon boeiend land met een overvloed aan betoverende natuurlijke schoonheid en interessante bezienswaardigheden. Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring, is een roadtrip door Estland een absolute aanrader. Dit biedt de mogelijkheid om de schilderachtige routes van het land te verkennen en onderweg te genieten van adembenemende landschappen. We delen enkele waardevolle tips en hoogtepunten waarmee u van uw reis een onvergetelijke ervaring maakt.

rtaImage

The Red Sea: De toekomst van het luxetoerisme
24 mei 2023

Na tientallen jaren van isolement heeft Saoedi-Arabië eindelijk besloten om haar natuurlijke schatten met de wereld te delen, en hoe! Wanneer we denken aan de Rode Zee als vakantiebestemming, komt vaak Egypte als eerste in gedachten. De bekende badplaatsen Sharm El Sheikh en El Gouna zullen u waarschijnlijk bekend voorkomen. Maar er staat nog veel meer te gebeuren. Langs de westkust van Saoedi-Arabië rijst een nieuwe bestemming op uit de woestijn: de toekomst van luxetoerisme, The Red Sea.