World of Travel blogt

1_Tucson_7

Origineel overnachten in West-VS
22 januari 2019

Tijdens een rondreis door het westen van de VS is de keuze aan hotels, motels en lodges onuitputtelijk. Maar ook een tikkeltje exclusiever en origineler behoort tot de mogelijkheden. Luxueus kamperen in een Airstream, een authentieke Amerikaanse caravan uit de jaren '60, bijvoorbeeld? Of liever luxueus 'under canvas', glamping midden in de wilde natuur, vlakbij de nationale parken?

Paspoort_pexel_free_pic

Reizen naar de VS met een ESTA
17 januari 2019

Wie naar de Verenigde Staten vanuit België reist, heeft daarvoor een elektronisch visum (ESTA) nodig. Deze kan u zelf online aanvragen en meteen betalen, zodat u vlot het land binnenkomt. Wees er wel tijdig bij!

33_shutterstock_1096585400

Op zoek naar de betere huwelijksreis!?
20 december 2018

World of Travel mocht in het verleden al heel wat pas gehuwde koppels op een heerlijke huwelijksreis rond de wereld sturen. Dichtbij of ver weg, op safari of bounty beach, ... Met het recente kwaliteitslabel van House of Weddings dat we in ontvangst mochten nemen, wordt dat nog eens in de verf gezet!

Porer_Lighthouse

Slapen op een bijzondere plek: 9x overnachten in een vuurtoren
10 november 2018

Uw slaapplek kan een vakantie kraken of maken. Het is dus steeds belangrijk die juiste accommodatie te vinden die bij u en de bestemming past. Helemaal top wordt het als uw verblijf het uitgangspunt wordt van uw trip. Dan moet het wel om een heel bijzondere slaapplek gaan natuurlijk ...