16 oktober 2023
Ontsnap naar The Sanchaya, een paradijs in Indonesië

De perfecte plek om nieuwe herinneringen te maken. Dompel uzelf onder in een authentieke en warme omgeving en laat The Sanchaya uw ideale ontsnapping in Indonesië zijn.

Ontsnap naar het paradijs op Indonesië en geniet van een onvergetelijke ervaring bij The Sanchaya. Een prachtig luxe landgoed aan het ongerepte strand van Lagoi Bay op Bintan eiland, gelegen in de Riau archipel. (Slechts een korte transfer van Singapore.)

Het landgoed bestaat uit een unieke collectie van 13 villa’s en 17 suites met adembenemend uitzicht op de oceaan. Ze combineren de allerbeste voorbeelden van de Zuidoost-Aziatische cultuur met moderne gemakken. The Sanchaya biedt reizigers een buitengewone ervaring met persoonlijke service en aandacht voor detail.

Het is de perfecte plek om nieuwe herinneringen te maken. Dompel uzelf onder in een authentieke en warme omgeving en laat The Sanchaya uw ideale ontsnapping zijn.

Deel via mail!