Wat doen we?

Als u reist, dan mag dat enkel zorgeloos zijn. Wij nemen graag alle praktische zorgen, de organisatie en voorbereiding op ons. 

Wat maakt ons kantoor daarin dan bijzonder?
Waarom kiest u voor World of Travel?

Op maat

We horen graag op welke manier u reist. Een reis door ons team samengesteld, is een reis op uw maat!

In groep of liever alleen? Mag het avontuurlijk en van de begane paden? Gaat u voor een portie luxe? Strand, bergen, natuur of cultuur? Snel tempo of liever gezapig?

We luisteren graag eerst naar uw voorkeuren, wensen en verlangens. Een wit blad wordt zo steeds het vertrekpunt van een eerste reisvoorstel.  Een eerste voorstel is natuurlijk maar een eerste richting. Met uw feedback gaan we hierop verder aan de slag, tot we de reis hebben gevonden die volledig voldoet aan uw wensen en voorkeuren. Elke reiziger vertrekt dus met een gans eigen reisscenario en krijgt een bediening op maat. Daar pakken we graag mee uit!

Maatwerk vraagt tijd en voorbereiding. Daarom vragen we bij elke nieuwe aanvraag een ontwerpvoorschot van 150 EUR van zodra we een eerste offerte voor u uitwerken. Dit dekt onze voorbereidingskosten en wordt als voorschot op uw reis verrekend. Bij niet-boeking is dit bedrag niet terugbetaalbaar.

Persoonlijk

Als reisbureau kunnen we uitpakken met een persoonlijke touch, een persoonlijke service die u online niet vindt. 

Elke reiziger wordt bij ons in de watten gelegd. Dat begint met een kopje koffie tijdens een inleidend gesprek met één van onze medewerkers en dat gaat verder in het zoeken naar een reis die voor u geschreven wordt. U krijgt een vaste reisagent die u het hele boekingsproces zal bijstaan met alle reservaties, vragen en ook als er problemen opduiken. 
Hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen helpen. Laten we dus kennismaken!

Op afspraak

Net om dat persoonlijk contact te vinden, verkiezen we een gesprek op kantoor. 

We leggen met u graag een afspraak vast in ons reisbureau in centrum Kortrijk. Zo kunnen we u optimaal assisteren en maken we graag tijd voor u vrij in onze agenda.

Dat kan tijdens onze openingsuren en mits een kort telefoontje/ mail vooraf.