«Foto's kunnen dit niet vatten!»

Chili Deluxe: de wauw-factor!

Deze reis brengt u het beste van Chili: alle contrasten, alle hoogtepunten op een rijtje in een tweeweekse stijlvolle reis. De rondreis start in Santiago de Chile, de hoofdstad van het land. Van daar gaat het naar het zuiden, Patagonië. Van het ene contrast naar het andere: daarna gaat u, opnieuw via Santiago als tussenpunt, richting Atacamawoestijn. Om te eindigen bij Valparaiso, een kunstige en kleurrijke afsluiter.
Op elk van deze vier locaties verblijft u in een zorgvuldig gekozen topboetiekhotel (het beste hotel op elke locatie) met alle luxe en comfort, het breedst mogelijke aanbod excursies en een bijzonder verhaal. Een hotelarrangement om ten volle van Chili te genieten!

 

Een rondreis door Chili vertrekt en eindigt steeds in Santiago, de mega-hoofdstad van het land. Maar ook om van noord naar zuid te reizen, moet u via de miljoenenstad door zijn centrale ligging. Maar laat dat geen straf zijn: we raden u The Singular Santiago aan, een kunstig boetiekhotel in de Lastarria-wijk. Twee nachtjes volstaan om op krachten te komen na de lange reis en om met volle goesting aan de Chilitrip te beginnen. 

Dan meteen de lange tocht naar Patagonië aanvatten voor vier nachten 'het einde van de wereld'. We brengen u naar de regio rond Puerto Natales. The Singular Patagonia is een prachtig hotel omwille van zowel zijn setting (bij het fjord van de laatstse hoop, Ultima Esperanza), als zijn design, zijn architectuur ... Kies één van de 20 excursies in het aanbod gedurende uw luxueuze verblijf. Onze tip: overweeg zeker het paardrijden in deze regio. U verblijft hier o.b.v. all-inclusive. 

Via Santiago (1 nachtje is aangewezen om de lange reis tussen de twee uitersten van het land te onderbreken) trekt u naar het noorden van Chili: de Atacamawoestijn. Sterren zien, flamingo's spotten, de zonsondergang boven de woestijn aanschouwen, ... of baden in de oase die uw hotel vormt: Alto Atacama. Ook hier stellen we u vier nachten voor om te genieten van alles wat het hotel en de Salar de Atacama te bieden hebben. U verblijft hier eveneens o.b.v. all-inclusive. 

Eindpunt van de reis vormt Valparaiso, een havenstad in het centrum van het land. Opnieuw een gans andere sfeer: hier denken we aan trefwoorden als bohémien, authentiek, kunstig, geestig chaotisch! De nette stad voelt Chileenser en kleiner aan dan Santiago en vormt een kleurrijk, levendig slot van uw trip. Verken de stad én ga ook wijn proeven in de wijnregio rond Valparaiso en Santiago. Met een glaasje lokale wijn kijkt u vanop uw terras uit over de Stille Oceaan in Palacio Astoreca, terugdenkend aan de prachtige twee weken Chili. 

Contacteer

In een notendop

aantal dagen15 aantal overnachtingen12 Beste reisperiode januari, februari, maart, april, oktober, november, december Richtprijs per persoon€6.750 Maaltijden

Kamer + ontbijt (Valparaiso / Santiago)  / All inclusive (Patagonië / Atacama)

ervaring begeleide rondreis, natuurreis, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.

Onze reisverhalen

In de voetsporen van Peru’s ontdekkingsreizigers

Peru

To the end of the world

Argentinië, Chili

Proeven van tango en wijn

Argentinië

Onze reizen

Explore Patagonia

Argentinië, Chili

Combi Peru & Bolivia

Bolivia, Peru

Luxueus dobberen op de Amazone

Peru

Deel via mail!