«Terug naar de gouden eeuw van het reizen, langzaam en zonder haast op ontdekkingstocht langs enkele van 's werelds mooiste spoorwegen.»

Ontdek het luxe Peru per spoor

Tijdens dit 11-daagse avontuur doorkruist u het land in een slaaptrein. Echte spoorweg glamour uit de jaren 1920. Genietend van de unieke schoonheid van Peru's dramatische landschap. Voor degenen die een speciale gelegenheid vieren, biedt deze luxe vakantie ervaringen en overnachtingen die allemaal zijn uitgekozen om van te genieten met vrienden en familie.

De reis begint in Lima. Verblijf in het intieme en charmante Atemporal, in zijn geheel gereserveerd voor uw gezelschap alleen. Verscholen in een luxueus Peruaans herenhuis uit 1940, heeft Atemporal slechts zes gastensuites, waardoor het ideaal is voor wie met een kleine groep reist en op zoek is naar een privéruimte in de bruisende stad. Tijdens uw verblijf in de culinaire hoofdstad kunt u overdag genieten van authentieke kooklessen met vooraanstaande chef-koks en 's avonds van een diner in de privé-eetkamers van Maido, dat op de 7e plaats staat van 's werelds beste restaurants.

Verblijf in de Heilige Vallei van de Inca's in een privévilla te Cusco en breng een dag door in de landelijke berggemeenschap Lamay, een traditioneel dorp hoog in de Andes, voordat je aan boord gaat van de luxueuze Hiram Bingham Royal Charter naar Machu Picchu. Deze privétrein biedt een groep van maximaal twaalf gasten de kans om door de Peruaanse Andes te glijden en Machu Picchu te bereiken in een ongekende luxe - een ervaring zoals geen ander.

Vervolgens gaat u naar de historische stad Cusco waar je een dag en nacht doorbrengt om te genieten van haar unieke charme, voordat je aan boord gaat van de enige luxe slaaptrein van Zuid-Amerika: de Belmond Andean Explorer.

Onze travel expert Patrick was al eens passagier op de Belmond Andean Explorer. Ontdek zijn ervaring in zijn reisverslag.

De Belmond Andean Explorer volgt één van de hoogste spoorwegen ter wereld en reist door het prachtige landschap van Cusco naar Puno, langs het Titicacameer en naar Arequipa. Weg van de luxe van je prive-suite aan boord, zul je de eilanden van het Titicaca meer verkennen, genieten van de zonsondergangen boven La Raya punt, en een bezoek brengen aan de oude grotten van Sumbay. Na drie dagen aan boord, bereik je Arequipa voor je laatste nacht op deze privé vakantie naar Peru, waarbij u de UNESCO werelderfgoed stad en haar niet te missen foodie scene verkent.

Hoewel er zoveel aspecten zijn die deze spectaculaire route onderscheiden, is wat voor ons extra speciaal voelt, dat Peru het enige Zuid-Amerikaanse land is waar luxe treinreizen echt mogelijk zijn.

Het is een echte ervaring om uit te kijken over de Inca Trail vanuit de sublieme luxe van een privé treinwagon of te liggen onder alpaca dekens in de privé suite van een slaaptrein, terwijl deze u zachtjes vervoert door de ontzagwekkende Andes. Alles om te delen met vrienden of familie, terugkerend naar de gouden eeuw van reizen, langzaam en zonder haast op ontdekkingstocht langs enkele van 's werelds mooiste spoorwegen.

Deze luxe vakantie naar Peru is slechts een voorbeeldprogramma en kan worden aangepast aan andere reizigers dan groepen, waaronder koppels en kleinere gezinnen van vier. Want zoals altijd, passen we elke reisroute aan naar persoonlijke reissmaak van onze klanten.

Contacteer

In een notendop

aantal dagen11 aantal overnachtingen10 Beste reisperiode januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring cultuurtrip, bijzondere ervaring, culinaire trip, treinreis Comfort Intensiteit

Onze reisverhalen

Hoog op de bucketlist

Argentinië

In de voetsporen van Peru’s ontdekkingsreizigers

Peru

Colombia, heerlijk divers

Colombia

Onze reizen

Peru ontdekken ...

Peru

Naar het einde van de wereld

Argentinië, Chili

Chili Deluxe: de wauw-factor!

Chili

Deel via mail!