«We zijn terug thuis van een heerlijke vakantie. Alles is bijzonder goed verlopen. (J.L.,Kortrijk)»

Botswana Deluxe

Onze voorbeeldreis door Botswana neemt u mee naar de 3 hoogtepunten van het land: Okavango, Moremi en Chobe National Park. Tijdens uw reis ontdekt u de pracht van de natuur met een dagelijkse portie wild op het menu. Voor uw verblijf voorzien we overnachtingen in de mooiste lodges van het land, allen Belmond. Als afsluiter dient een verblijf bij de machtige Vic Falls op de grens met Zambia en Zimbabwe.

Drie locaties, drie lodges, drie keer zoveel kans om de rijke fauna van Noord-Botswana te ontdekken. En die is in volle getale aanwezig: leeuwen, luipaarden, herten, hyena's, olifanten, giraffen, buffels, nijlpaarden, ... Veel kans dat u ze allemaal, of toch zeker een deel ervan, zal ontmoeten op één van de game drives die de lodges voor u voorzien. Dat kan al wandelend, per boot, per heli of per Land Cruiser in het veilige en deskundige gezelschap van een professionele ranger. Enkel zo komt u het dichtst mogelijk bij de dieren. Zelfs een nachtsafari hoort tot de mogelijkheden. 

Dat doe u eerst in de Okavango Delta, vervolgens in Moremi en tot slot in Chobe National Park, drie niet te missen nationale parken in het land. Tussen de verschillende lodges zorgen we voor uw verplaatsingen per Cessna chartervliegtuig. De lodges zijn eigendom van Belmond, wat op elk van de locaties staat voor pure luxe, elegantie en stijlvol comfort. De lodges zijn nieuw of gerestaureerd en voorzien van alle faciliteiten, maar toch midden in de natuur en in het midden van de actie. Stijlvol en avontuurlijk blenden hier wonderwel. Zowel vanaf uw privédek als vanuit de bar of aan het zwembad hebt u een fantastisch, ongestoord panorama over het park en de waterholes, waar (met wat geluk) dieren komen drinken en u als in een natuurdocumentaire op de eerste rij zit van het spektakel. De lodges dragen de iconische namen 'Eagle Island', 'Khwai River' en 'Savute Elephant'. Reken op een luxueus verblijf met alle comfort voor een moderne avonturier, perfect georganiseerde game drives met de grootst mogelijke kans op wildlife en een verfijnde keuken.

Voor het laatste deel van uw reis, steekt u de grens over met Zambia en Zimbabwe. Vlakbij het drielandenpunt liggen de iconische Victoria Falls, een gordijn van water dat zich in de kloof stort. Een majestueus natuurverschijnsel en een hoogtepunt als slot van de reis. Ook hier voorzien we uw verblijf in één van de toplodges van de regio. Vanaf Vic Falls of Livingstone keert u met een camera vol wildfoto's en talrijke wauw-momenten terug naar huis. 

Contacteer

In een notendop

aantal dagen12 aantal overnachtingen9 Beste reisperiode mei, juni, juli, augustus, september Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag Maaltijden

Vol pension

ervaring begeleide rondreis, safari, natuurreis, huwelijksreis Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.

Onze reisverhalen

Van de ene verbazing in de andere

Zuid-Afrika, Mozambique

Wildlife & Waterfalls

Botswana, Zambia, Zimbabwe

Baie skoon Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Onze reizen

Tanzania Deluxe

Tanzania

Namibië Deluxe

Namibië

Tuinroute & Kaapstad

Zuid-Afrika

Deel via mail!