«Prachtig, rustgevend land! We hopen ooit nog eens terug te kunnen gaan ... (M.C., Oostende)»

Cultureel circuit met Amankora

Aman is de naam van verschillende luxehotels in de wereld, op bijzondere locaties en steeds met dezelfde verfijning, topservice en kwaliteit. Het woord 'Aman' is Sanskriet voor 'vrede'. In Bhutan verzamelt Amankora vijf verschillende hotels. De collectie lodges linkt vijf van 's lands valleien aan elkaar: Paro, Thimphu, Punakha, Gangtey en Bumthang in Centraal- en West-Bhutan. Elk van deze hotels is kleinschalig met slechts een handvol kamers, een gemeenschappelijke leef-en eetruimte, een heerlijke keuken en een ruime spa. En dat steeds in een rustiek, natuurlijk kader.

Deze vijf lodges en evenveel valleien kunt u op verschillende manieren combineren in een circuit of zoals u wil 'culturele safari'. Hoeveel lodges u aandoet en de lengte van uw reis is afhankelijk van hoeveel tijd u op elke bestemming wenst door te brengen. 

Het voorstel dat u hier vindt, is slechts één suggestie van hoe u de samenstelling kan maken: we combineren in 12 nachten de 5 lodges. Achtereenvolgens zijn dat Thimphu, Punakha, Gangtey, Bumthang en gaat u per binnenlandse vlucht naar Paro. Vanaf Paro keert u terug naar de hoofdstad Thimphu. 

Alternatief zijn er 2 kortere circuits mogelijk:

  • 7 nachten, 3 lodges: combinatie Thimphu, Punakha en Paro
  • 9 nachten, 4 lodges: combinatie Thimphu, Gangtey, Punakha en Paro

Contacteer

In een notendop

aantal dagen14 aantal overnachtingen12 Beste reisperiode april, mei, oktober, november Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag Maaltijden

Vol pension

ervaring begeleide rondreis, natuurreis, cultuurtrip, bijzondere ervaring, wandel-of fietsreis Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Tijdens de reis wordt u voorzien van een privéchauffeur. Het dagprogramma en de timings per dag zijn flexibel, steeds in samenspraak met uw gids.
  • U dient rekening te houden met lange reistijden. Het netwerk wegen is beperkt en er wordt constant aan gewerkt. 
  • Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.

Onze reisverhalen

Rajasthan (1/2): Jaisalmer - Jaipur

India

Vol bewondering!

Nepal

Onderdompelen in het grootste spektakel ter wereld

India

Onze reizen

Avontuur in Nepal

Nepal

India themareis: Woestijnfestival in Jaisalmer

India

Tiji Festival Tour Nepal

Nepal

Deel via mail!