«Een ongelooflijke kans om getuige te zijn van en deel te nemen aan dit traditionele festival»

Tiji Festival Tour Nepal

Voor de komende maand mei nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Tiji Festival Tour, een spannend avontuur om een van de meest unieke en levendige festivals in Nepal mee te maken. Dit festival is een driedaags cultureel extravaganza dat plaatsvindt in de afgelegen Upper Mustang regio van Nepal. Het is een religieus festival dat de overwinning van het goede op het kwade viert en waarvan wordt aangenomen dat het zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw.

Een ongelooflijke kans om getuige te zijn van en deel te nemen aan dit authentieke festival.

Van 16 tot 18 mei. Dompel jezelf onder in het rijke erfgoed van het Tiji Festival met onze deskundige gidsen.

Wees getuige van verschillende traditionele dansen en rituelen uitgevoerd door de lokale bevolking, gekleed in uitgebreide kostuums en maskers.

Vier de ceremonie van het "Chasing of the Demons", waarbij artiesten de overwinning van de godheid Dorje Jono op een demon naspelen, als symbool van de triomf van het goede over het kwade.

Leer over de geschiedenis en cultuur van de Mustang regio van deskundige en ervaren gidsen.

Bezoek de prachtige kloosters en andere culturele bezienswaardigheden in Lo Manthang en de omliggende gebieden.

Beleef de unieke culturele erfenis van Nepal en verken de adembenemende landschappen van de Himalaya. Mis deze unieke kans niet om de mystiek van het TIJI Festival te ervaren en de verborgen schatten van de Upper Mustang regio te verkennen. Ga mee met een vaste vertrek groep of reis privé. Voor een gedetailleerde reisroute of meer informatie, neem contact met ons op: info@worldoftravel.be

Contacteer

In een notendop

aantal dagen14 aantal overnachtingen13 Beste reisperiode mei Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring begeleide rondreis, citytrip, groepsreis, cultuurtrip, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Onze reisverhalen

Onderdompelen in het grootste spektakel ter wereld

India

Vol bewondering!

Nepal

Rajasthan (1/2): Jaisalmer - Jaipur

India

Onze reizen

De gouden driehoek

India

India themareis: Woestijnfestival in Jaisalmer

India

Rondreis Bhutan

Bhutan

Deel via mail!