«USA was een reis om nooit te vergeten. Ongelooflijk mooie dingen gezien, zowel qua natuur als steden. Nog eens bedankt om alles tot in de puntjes voor te bereiden. (K.B, Marke)»

Reisroute

Programma dag per dag

Dag 1 Brussel - Los Angeles (/)

Vertrek vanuit Brussel naar Los Angeles. Bij aankomst pick-up van uw huurauto en rit naar uw hotel in de stad. 
Overnachting in Los Angeles. 

Dag 2 Los Angeles (/)

Vrije dag in de 'city of angels'. De stad is erg uitgestrekt, dus uw auto komt zeker van pas. Liefhebbers kunnen naar Universal Studio, er zijn Sunset Boulevard, Hollywood, zelfs art deco en interessante musea horen tot de bezienswaardigheden. Liever niets doen en mensen kijken? Dan kan u richting de bekende stranden van Palm Beach, Santa Barbara, Malibu, ...
Overnachting in Los Angeles. 

Dag 3 Los Angeles (/)

Vrije dag in Los Angeles.
Overnachting in Los Angeles. 

Dag 4 Los Angeles - Las Vegas (/)

Rit naar de luchthaven van Los Angeles, drop-off huurauto. Binnenlandse vlucht naar Las Vegas. Bij aankomst transfer naar de stad en vrije avond in Las Vegas.
Overnachting in Las Vegas. 
Ter info: u kan in plaats van een binnenlandse vlucht ook opteren om het traject Los Angeles - Las Vegas met de huurwagen af te leggen.

Dag 5 Las Vegas - Grand Canyon (/)

Transfer naar de luchthaven voor pick-up van uw huurauto. Selfdrive naar Grand Canyon. U komt langs Kingman, het historische centrum van de Route 66. 
Overnachting in Grand Canyon Village. 

Tip: In Grand Canyon kan u ook kiezen voor een overnachting in een glampingtent. Iets voor u? 

Dag 6 Grand Canyon - Monument Valley (/)

Helikoptertocht boven de Grand Canyon en aansluitend wandeling langs de South Rim om de Colorado River in de canyon van bovenaf te bewonderen. Vervolgens rit naar Monument Valley. Navajotour in het park. 
Overnachting in de regio rond Monument Valley. 

Dag 7 Monument Valley - Page (/)

Rit naar Page (Lake Powell). Onderweg houdt u halt bij Antelope Canyon voor een tour rond het fotogenieke middaguur. Vervolg naar Page. Vrij bezoek aan Horseshoe Bend (voor een aperitiefje?). 
Overnachting in Page.

Dag 8 Page en Lake Powell (/)

Vrije dag in en rond Page, een rustpunt halverwege de reis. U kan een dag/ halve dag een boot huren voor een tocht door de 'fjorden' van Lake Powell.
Overnachting in Page.

Tip: Bij Lake Powell vindt u de Airstream-camping, een wel heel unieke logeerplek!

Dag 9 Page - Bryce (/)

Rit naar Bryce, langs Dixie National Forest. Stop in Kanab (Little Hollywood). Bezoek Bryce NP op eigen houtje.
Overnachting in Bryce.

Dag 10 Bryce - Zion - Las Vegas (/)

Rit naar Zion NP voor bezoek aan het park (niet toegankelijk voor auto's). Vervolg naar Las Vegas. Kuier over de Strip, kijk om u heen en waag een klein gokje. 
Overnachting in Las Vegas.

Tip: Liever een nachtje extra inplannen bij Zion? Overweeg dan zeker de Under Canvas-glampingtenten

Dag 11 Las Vegas - Death Valley (/)

Rit door de Nevadawoestijn naar Death Valley, één van de heetste en droogste plekken op aarde. Niet te lang buiten blijven hier! "No stream to drink from; no tree to hang from" klonk het vroeger bij de cowboys. Bezoek Badwater Point, Furnace Creek en de zandduinen van Stovepipe. 
Overnachting in Death Valley. 

Dag 12 Death Valley - Mammoth Lakes (/)

Rit naar Mammoth Lakes, aan de oostelijke ingang van Yosemite NP. Mammot Lakes is een skioord, in de zomer kan u naar Mono Lake of spookdorpje Bodie.
Overnachting in Mammoth Lakes.

Dag 13 Mammoth Lakes - Yosemite Village (/)

Rit dwars doorheen het Yosemite NP, wereldberoemd voor zijn donderende watervallen, alpiene landschappen, naaldbossen, granieten rotsformaties en prachtige uitkijkpunten. Tunnel View, Glacier Point, El Capital, Yosemite Falls, Bridalveil Falls, Half Dome en Tioga Road (open van mei tot oktober) zijn heerlijke hoogtepunten. U hebt een hele dag ter verkenning van het park.
Overnachting in Yosemite Valley. 

Tip: Slapen in een authentieke retro Airstream? Dat kan in Yosemite NP!

Dag 14 Yosemite - San Francisco (/)

Rit naar de Pacifische Oceaan, eindhalte is San Francisco en zijn prachtige baai. Drop-off van uw huurauto in het stadscentrum.
Overnachting in San Francisco.  

Dag 15 San Francisco (/)

Vrije dag in San Francisco: trek er per cable car op uit, ga richting Alcatraz, geniet van het charmante stadscentrum, ga shoppen rond Union Square, verken San Francisco Bay, ... Mogelijkheden genoeg!
Overnachting in San Francisco. 

Dag 16 San Francisco - Brussel (/)

Vrije ochtend in de stad. Transfer naar de luchthaven.
Terugvlucht naar Brussel (aankomst op dag 17).

U hebt er nog niet genoeg van?

Na twee weken nog zin in meer? Dan zijn er zeker extra mogelijkheden. 

Vanuit San Francisco kan u nog de idyllische Highway 1 afrijden richting Los Angeles, voortdurend met de Pacifische Oceaan aan de rechterzijde. Een route die niet snel gaat vervelen: u komt langs Big Sur, het schiereiland van Monterey en Carmel, Pismo Beach, ... Zo kan u uw reis terug afsluiten waar u ze begon: bij de stranden van Los Angeles. Zin in?

Weet dat ook Napa Valley, Sequoia NP, Moab, Arches NP, Canyonland NP, Yellowstone en Salt Lake City, Grand Teton NP, ... te combineren vallen met (delen van) deze rondreis. De mogelijkheden zijn oneindig ... Vraag ons ernaar!

Contacteer

Onze reisverhalen

Indian Summer

Canada

New York anders bekeken

Verenigde Staten

Washington, een citytrip waard

Verenigde Staten

Onze reizen

Van Mexico City naar het westen

Mexico

Australië in 4 hoogtepunten

Australië

Yucatan: rondreis langs de mooiste hacienda's

Mexico

Deel via mail!