«Heerlijk genieten van de Sunshine State!»

Under the Florida sun

Het zonnige Florida is een ideale winterbestemming. Als het in Europa stevig begint af te koelen, is het in Florida heerlijk genieten van zon (300 dagen zon per jaar hier), zee en strand. Maar er is meer te beleven in the Sunshine State: gebouwen turen in het artdeco-district in Miami, per boot op zoek gaan naar alligators in de Everglades, islandhoppen op de Keys, zich verwonderen over de ruimtevaartwereld in Cape Canaveral en zich te goed doen aan de vele amusementsparken in Orlando. Een ideale vakantiebestemming dus voor families en gezinnen enerzijds of rustzoekers en zonnekloppers anderzijds.

U start deze reis in Orlando, het walhalla van de amusementsparken. U komt er tijd tekort om alle waaghalzende attracties en wervelende avonturen te beleven in parken als Sea World, Walt Disney World, Universal Studio, Legoland, ...  Reist u met kinderen, dan kan u niet aan een paar dagjes theme parks onderuit. Vanuit Orlando reist u daarna zuidwaarts, maar niet zonder een stop bij het Kennedy Space Center, de lanceerbasis en het ruimtevaartcomplex van NASA bij Cape Canaveral. Een plek die tot de verbeelding spreekt van velen; het was immers van hieraf dat verschillende Apollo-vluchten en de spaceshuttles werden gelanceerd. Dichter bij een leven als astronaut komt u niet meer!

In Miami laten we u genieten van de uitgestrekte stranden rond Mid Beach en South Beach. Miami Beach is een iconisch strand, bekend uit vele films en series, beroemd voor zijn kleurrijke strandhuisjes op het strand enerzijds en de typische witte flatgebouwen anderzijds, voor zijn hoog feestgehalte, ... U geniet er van een dagje strand, maar een bezoek aan de boeiende stad geeft ook de kans het Artdeco-district van de stad met zijn pastelkleurige architectuur te ontdekken. Op weg naar de Keys kan een daguitstap naar de Everglades niet ontbreken. Het wereldberoemde park is een groot, subtropisch moerasgebied waar u per airboat doorheen trekt, op zoek naar de krokodillen en de zeldzame Floridapartner.

En zo arriveert u aan de Keys, een ketting zonnige eilanden voor de zuidelijke kust van Florida. De Overseas Highway (Highway n° 1) verbindt de grootste van de eilanden en voert helemaal tot Key West, het uiteinde van de archipel. U kan ervoor kiezen op meerdere eilanden (Key Largo, Key West, Islamorada, ...) te logeren om verschillende sferen op te snuiven of u kiest één eiland als uitvalsbasis. Op elk van de eilanden geniet u van een stevige portie zon, zee en strand maar ook duiken of een boottocht kunnen perfect. Vanaf de Keys keert u terug naar Miami voor uw vlucht huiswaarts. 

Contacteer
Verenigde Staten

Verenigde Staten

In een notendop

aantal dagen10 aantal overnachtingen8 Beste reisperiode januari, februari, maart, april, december Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag Maaltijden

Enkel logies

ervaring rondreis met de wagen (selfdrive), strandverblijf Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.

Onze reisverhalen

Washington, een citytrip waard

Verenigde Staten

New York anders bekeken

Verenigde Staten

Indian Summer

Canada

Onze reizen

The Western Buckle

Verenigde Staten

Dwars door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Auténtica Cuba

Cuba

Deel via mail!