«Jullie zijn meegegaan in ons project, vonden de gepaste oplossing op onze wensen en hebben onze droom mogelijk gemaakt! (P.V., Wingene)»

Australië in 4 hoogtepunten

Een selectie maken uit alles wat Australië te bieden heeft voor een rondreis is haast onmogelijk. Maar we geven het wel een poging: we combineren in deze voorbeeldreis 4 van de hoogtepunten die u in een drieweekse reis kan aandoen.

Starten doen we deze rondreis door Australië met een niet te missen citytrip Sydney. We geven u de tijd om deze boeiende stad zelf, op eigen houtje, te ontdekken. Er zijn zijn vele stranden, het Opera House, Harbour Bridge, ... Ook een daguitstap naar de nabijgelegen Blue Mountains mag niet ontbreken: hier ontdekt u een gevarieerde natuur van gematigd regenwoud, zandstenen heuvels, diepe ravijnen en eucalyptusbossen. 

Vervolgens gaat u naar het centrum van het land, hét hart van de Outback: de Red Centre. Met Kings Canyon, Kata Tjuta en de bekende monoliet Uluru als veelbelovend vervolg. Het is er heet, het is er droog, het is er leeg. Maar de forse krachten van de natuur in dit stukje niemandsland zijn werkelijk prachtig: grillige, dieprode zandstenen formaties, kloven en ravijnen. Derde stop en route is het noordelijke Darwin, vanwaar u op zoek gaat naar krokodillen in Kakadu en Katherine. 

Eindpunt is het noordoosten van Australië: hier eindigt de reis met Cape Tribulation en Port Douglas. Wat een contrast: de weelderig groene omgeving kan haast niet meer verschillen met de droge Outback van enkele dagen terug. Vanaf Cairns kan u ook gaan snorkelen en duiken naar de prachtige koraalriffen van het Great Barrier Reef, een orgelpunt op uw rondreis. 

Contacteer

In een notendop

aantal dagen23 aantal overnachtingen20 Beste reisperiode januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring rondreis met de wagen (selfdrive), citytrip, natuurreis Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.
  • Interesse in een oudjaar 'down under'. U kan deze rondreis perfect combineren met de kerst-en nieuwjaarfestiviteiten in Sydney.

Onze reisverhalen

De draken van Komodo

Indonesië

Washington, een citytrip waard

Verenigde Staten

Futurisme versus spiritualiteit

Singapore, Indonesië

Onze reizen

Under the Florida sun

Verenigde Staten

West-Canada: de Rockies & Vancouver Island

Canada

Dwars door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Deel via mail!