«Prachtige reis! Alles ging vlekkeloos. Enorm bedankt voor jullie perfecte organisatie! (E.O., Ukkel) »

Reisroute

Programma dag per dag

Dag 1 Brussel - Catania - Taormina (/)

Vertrek vanuit Brussel naar Catania. Privétransfer naar uw hotel in Taormina.
Overnachting in San Domenico Palace in Taormina. Het hotel is gevestigd in een een voormalig klooster uit de 14e eeuw. 

Dag 2 Taormina (O/L)

Transfer vanaf uw hotel naar één van de prachtige private villa's in Taormina (een historische palazzo) voor een 4u durende introductie op de Siciliaanse keuken. Een professionele chef vertelt u alles over de lokale gerechten, ingrediënten en tradities van deze zuiderse keuken. Lunch bestaat uit het door u klaargemaakte driegangenmenu, voorafgegaan door een Siciliaans aperitief. We zorgen voor een heerlijke Etna-wijn als gezelschap. Vrije middag.
Overnachting in San Domenico Palace in Taormina.

Dag 3 Taormina (O/D)

Verkenning San Domenico Palace met gids: rondleiding door de gangen, kamers, tuinen, ... van het hotel/museum waar u in verblijft. Namiddag: bezoek Wine Academy (in het hotel) voor een kennismaking met dé twee belangrijkste producten van Sicilië: wijn en olijfolie. Een sommelier leert u proeven, combineren en genieten, samen met wat lokale delicatessen uiteraard. U proeft vier wijnen en twee genres olijfolie. Diner in het met 2 Michelinsterren bekroonde Principe di Cerami.
Overnachting in San Domenico Palace in Taormina.

Dag 4 Taormina - Panarea - Salina (O/L)

Transfer naar de haven van Porto Rosa voor een volledige dag aan boord van een Ferretti-jacht. Deze voert u over de Tyrreense Zee naar de noordkust van Sicilië en de Eolische Eilanden. Geniet van alle comfort, drankjes aan boord en de fantastische panorama's. Tussenstop bij Panarea voor een lunch op het prachtige terras van Hotel Raya. Einde op Salina. 
Overnachting in Capofaro Malvasia & Resort op Salina, een hotel met een prachtige setting van wijngaarden, heuvels en zee.

Dag 5 Salina (O/L)

Puur genieten! Het Capofaro Malvasia & Resort biedt een prachtig, rustiek kader om te genieten van rust en schoonheid. Neem daarbij zeker een Capofaro-wijntje van het eigen Tasca d'Almerita. We nemen u graag mee op een rondleiding en degustatie op het wijndomein van Tasca. Verder vrije dag ter ontspanning. Geniet van de zonsondergang boven zee met de Stromboli en Panarea in de verte, we voorzien u van een aperitief.
Overnachting in Capofaro Malvasia & Resort op Salina. 

Dag 6 Salina - Riposto (O)

Transfer naar de haven van Salina voor de ferry naar Milazzo Harbour, van daar privétransfer naar uw hotel. Vrije namiddag.
Overnachting in Donna Carmela in Messina, prachtig gelegen tussen de Etna en de zee. 

Dag 7 Riposto - Catania - Brussel (O)

Transfer naar de luchthaven. 
Terugvlucht naar Brussel.

Contacteer

Onze reisverhalen

Combi Dubrovnik & Montenegro

Kroatië, Montenegro

Nostalgisch: de Venice Simplon

Frankrijk, Italië

Shortbreak: proeven van Kroatië

Kroatië

Onze reizen

Zalig fietsen in de Provence

Frankrijk

Les sources de Caudalie & Les sources de Cheverny

Frankrijk

Belmond Afloat, luxueus op Franse wateren

Frankrijk

Deel via mail!