«Een gevarieerde en ontspannen reis! Topbestemming zonder meer!»

Reisroute

Programma dag per dag

Dag 1 Brussel - Athene (D)

Vertrek vanuit Brussel naar Athene. Bij aankomst transfer naar uw hotel. Welkomstdiner in een lokaal restaurant. Zin in een 'handmade ice cream' achteraf?
Overnachting in Athene. 

Dag 2 Athene (O/D)

's Voormiddags verkent u Athene met een privégids. Deze voert u o.m. langs Syntagma, Lycabettus, het Parthenon en het nieuwe Acropolismuseum. Vrije middag, neem zeker een kijkje in de hammam. 's Avonds vergasten we u op een 'wine bar hopping' langs de beste wijnbars en enkele rooftopbars van de stad, af te sluiten met een exclusief diner in een klasserestaurant. 
Overnachting in Athene. 

Dag 3 Athene - Mykonos (O/L)

Voormiddag: food tour met specialiteiten uit de Atheense keuken. Onder meer een bezoek aan de centrale markt Varvakios. Transfer naar de luchthaven. Namiddagvlucht naar Mykonos. Transfer naar uw strandhotel in Mykonos. 
Overnachting in Mykonos. 

Dag 4 Mykonos - Delos - Mykonos (O)

Voormiddag: paardrijden op Mykonos vanaf het pittoreske Ano Mera langs een zigzaggend pad door het platteland van Mykonos. De tocht einidgt bij het gouden zand en warme water van Fokos Beach. 's Namiddags verkent u het verlaten Delos, een naburig eilandje en één van de belangrijkste archeologische sites van het land. Dit heilige eiland figureert vaak in Griekse mythologie als geboorteplaats van Artemis en Apollo. In de namiddag is het er rustiger toeven. Terugkeer naar Mykonos. 
Overnachting in Mykonos. 

Dag 5 Mykonos - Rinia - Mykonos (O/D)

Vrije ochtend om te genieten van een spabehandeling of zonnebaden aan zee. 's Namiddags nemen we u mee op een catamarancruise naar Renia, een naburig eiland. Het eiland is onbekend en onbewoond, u kan er heerlijk en ongestoord zwemmen en snorkelen. Diner aan boord bij zonsondergang. 
Overnachting in Mykonos. 

Dag 6 Mykonos (O/D)

Vrije dag op het eiland. 's Namiddags nemen we u desgewenst graag mee voor een 'boutique luxury shopping' langs de designerboetieks en authentieke winkels van het eiland, eventueel vergezeld door een privégids. Geniet achteraf van een gastronomisch diner in één van de vele toprestaurants. Kunnen we u tot slot verleiden tot een Katerinaki, de signature cocktail in de Galleraki-bar?
Overnachting in Mykonos. 

Dag 7 Mykonos - Santorini (O/D)

Transfer naar de haven van Mykonos en ferry naar Santorini. Bij aankomst transfer naar uw hotel. Vrije middag. 's Avonds dineert u in Fira op een unieke, intieme locatie terwijl u de zonsondergang boven Santorini aanschouwt. Afsluitertje in de elegante 363 Champagne Lounge in het Grace Hotel? 
Overnachting in Santorini. 

Dag 8 Santorini (O/D)

Een gids vergezelt u naar Akrotiri, een 3.500 jaar oude stad met prachtig bewaarde ruïnes en aardewerk. Vrije middag, geniet zeker van het klifduiken rond Ammoudi en Kamari. 's Avonds geniet u van een privé 'wine and food tour' waarin u het beste van culinair Santorini ontdekt. Een topchef maakt een lokaal en traditioneel diner voor u klaar. 
Overnachting in Santorini. 

Dag 9 Santorini (O/D)

Vrije ochtend; tijd om te ontspannen. 's Namiddags neemt u deel aan een zeiltocht over de heldere wateren van de caldera. Geniet van één van de mooist denkbare zonsopgangen. Het diner geniet u in het Selene Restaurant in Pyrgos. 
Overnachting in Santorini. 

Dag 10 Santorini - Brussel (O)

Vrije ochtend in uw hotel. Transfer naar de luchthaven van Santorini. Terugvlucht naar Brussel.

Contacteer

Onze reisverhalen

Costa Navarino, een mondaine bestemming op de Peloponnesos

Griekenland

Kalimèra, Kreta!

Griekenland

Nostalgisch: de Venice Simplon

Frankrijk, Italië

Onze reizen

Het onbekende Griekse noorden

Griekenland

Albanië, nieuwe horizonten verkennen

Albanië

Een divers Turkije ontdekken

Turkije

Deel via mail!