«We hadden echt een schitterende reis! Organisatie was top, goede gids, ... (P.V.,Harelbeke)»

Reisroute

Programma dag per dag

Dag 1 Brussel - Denpasar (/)

Vertrek vanuit Brussel naar Denpasar.
Overnachting aan boord.

Dag 2 Denpasar - Ubud (/)

Aankomst in Denpasar en assistentie bij de douaneformaliteiten. Transfer naar Ubud. Vrije avond. 
Overnachting in Ubud. 

Dag 3 Ubud (O/D)

Vrije ochtend om te wennen aan het lokale 'tempo doeloe'. 's Middags verwenkuur in de Tjampuhan Spa (de meest natuurlijke van Ubud), gelegen in een vallei en bestaande uit verschillende paviljoenen verzonken in de natuur. U geniet er van een traditionele Balinese massage. Aansluitend wandeling in de rijstvelden (padis) en diner in een organisch restaurant tussen de rijstvelden, net op tijd voor de zonsondergang. Transfer terug naar het hotel. 
Overnachting in Ubud. 

Dag 4 Ubud (O)

Vrije voormiddag in Ubud. Namidddag: bezoek aan de heilige bronnen van Pura Tirta Sudamala, aansluitend naar Kertagosa. Koffie bij het huis van de koninklijke familie, als hoogstaande gast. Stop bij de avondmarkt van Gianyar voor enkele proeverijen. Terugkeer naar uw hotel.
Overnachting in Ubud. 

Dag 5 Ubud - Lovina (O/L)

Bezoek aan de zeetempel van Tanah Lot ('s ochtends vroeg) en vervolgens verder naar de oude poort van Sangeh, beschermd door heilige aapjes. Lunch bij een lokale familie in Wanyugede en bezoek Pura Luhur Batukara (verborgen jungletempel). Rit naar de bergflanken van de Jatiluwih door het prachtige landschap van Tabanan, de groene long van Bali. Namiddag: fietstocht door de jungle en langs enkele kleine dorpjes in de rijstvelden. Vervolg naar Lovina. 
Overnachting in Lovina. 

Dag 6 Lovina (O/L)

U stapt aan boord van een vissersboot om dolfijnen te spotten op open zee. Terugkeer voor ontbijt en transfer naar het strand van Lovina. Rit door het oude Hollandse kwartier en de oude haven. Lunch op het water. Namiddag: rit naar Bebetin voor de start van een 2 uur durende trekking naar de zeven spectaculaire watervallen van Sekumpul, begeleid door een gids. Terugkeer naar hotel. 
Overnachting in Lovina. 

Dag 7 Lovina - Seraya (O/L)

Vroeg vertrek (2u30) voor een rit naar de voet van de Baturvulkaan. U klimt (+- 2u) naar de top (1.717m) samen met een Engelstalige trekkinggids. Afdaling naar het kratermeer en bezoek aan een vulkanische hot spring. Aansluitend boottocht op het meer naar het kerkhof van Trunyan, een afgelegen dorpje van de Aga-stam. Lunch aan het kratermeer. Vervolg naar Seraya.
Overnachting in Seraya.

Dag 8 Seraya (O/L/D)

Verkenning van de hoogtepunten van Oost-Bali, zittend in een klassieke VW181 (begeleiding met gids). De rit voert langs lokale marktjes, over kleine dorpswegen en langs de hoogtepunten van de streek: het drijvende paleis van Ujung, de koninklijke baden van Tirtagangga en de Besakih-moedertempel op de flanken van de Gunung Agung-vulkaan. Lunch en route. Namiddag: wandeling en diner tussen de rijstvelden. 
Overnachting in Seraya.

Dag 9 Seraya - Gili Meno (O)

Rit naar dePadangbai-haven voor de fastboat-transfer naar de Gili's; het laatste traject doet u per privé-speedboat die u zo op het strand van uw verblijf afzet. Vrije namiddag. 
Overnachting op Gili Meno.

Dag 10 Gili Meno (O)

Vrije dag op Gili Meno.
Overnachting op Gili Meno.

Dag 11 Gili Meno (O)

Vrije dag op Gili Meno.
Overnachting op Gili Meno.

Dag 12 Gili Meno (O)

Vrije dag op Gili Meno.
Overnachting op Gili Meno.

Dag 13 Gili Meno - Denpasar - Brussel (O)

Vrije dag in het hotel alvorens transfer naar de luchthaven van Bali per speedboat en fastboat. 
Terugvlucht naar Brussel (aankomst op dag 14).

Contacteer

Onze reisverhalen

Indochina deel 3

Cambodja

Futurisme versus spiritualiteit

Singapore, Indonesië

De draken van Komodo

Indonesië

Onze reizen

Op ontdekking in Noord-en Centraal-Vietnam

Vietnam

10x Honeymoon in Cambodja

Cambodja

Een luxueus schiereiland

Singapore, Maleisië

Deel via mail!