«Dit moet het beste zijn wat Australië te bieden heeft ...»

Luxury lodges of Australia

Luxury Lodges of Australia is, zoals de naam al doet vermoeden, een collectie van verschillende luxelodges en high-end kampen, verspreid over Australië. Noem het gerust het beste wat het land op vlak van accommodatie te bieden heeft.

Wat maakt een lodge een luxelodge? 

De lodges garanderen, vanzelfsprekend, een hoog niveau van comfort en service. Maar er is meer: elk van de aangesloten lodges en kampen geeft toegang tot een bijzondere locatie, exclusieve toegang tot een nieuw stukje van het land dat voorheen niet of moeilijker bereikbaar was. Samen vervatten ze zo zeer mooi de Australische diversiteit in landschappen. Alle hotels zijn ook kleinschalig en intiem. Elk van de lodges deelt dezelfde passie en visie, maar de manier van aanpakken, het design, … zijn telkens verschillend. 

Waar bevinden ze zich? 

De 19 lodges die deel uitmaken van de portefeuille liggen netjes verspreid over het land, zorgvuldig uitgekozen en telkens de perfecte uitvalsbasis voor de ontdekking van een nieuw stukje Australië. Barossa Valley, Blue Mountains, Great Barrier Reef, Kangaroo Island, Sydney, The Kimberley, Uluru, Kakadu, Tasmanië, … 

U kan tijdens een rondreis uiteraard meerdere van de lodges combineren. Een roadtrip langs een drietal lodges bijvoorbeeld laat toe om verschillende aspecten van het land te ontdekken, telkens met een topniveau van lodge gegarandeerd en met privétransfers. 

Wat kan ik er doen? 

De lodges willen vooral ook meer dan zijn dan enkel een overnachtingsplek. Bijzonder ervaringen creëren is minstens even belangrijk. Dit gaat van kennismaking met de Aboriginalcultuur, lokale keuken en wijnen proeven over wellness en helitochten tot vogelspotten en paardrijden. U kan duiken, wildlife spotten op een safari, sterrenkijken, er zijn wateractiviteiten, … You name it!  

Contacteer

In een notendop

aantal dagen7 aantal overnachtingen6 Beste reisperiode januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Deze korte introductie is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, uw wensen en voorkeuren zijn het vertrekpunt van een rondreis door het land. De Luxury Lodges kunnen daarbij vanzelfsprekend als mogelijke accommodatie dienen. 

Onze reisverhalen

Washington, een citytrip waard

Verenigde Staten

Futurisme versus spiritualiteit

Singapore, Indonesië

New York anders bekeken

Verenigde Staten

Onze reizen

West-Canada: de Rockies & Vancouver Island

Canada

Roadtrip Washington - Boston

Verenigde Staten

Combi Bali & Komodo

Indonesië

Deel via mail!