«Een fantastische reis vol onvergetelijke momenten! D.C. uit Gent»

Ontdek het paradijs op aarde!

Stel u voor... een wereld waar azuurblauwe wateren zich uitstrekken tot aan de horizon, weelderige palmbomen zachtjes ruisen in de zwoele bries en parelwitte stranden schitteren onder de stralende zon. Welkom in Frans-Polynesië, waar uw dromen van het paradijs werkelijkheid worden.

Ons exclusief reisprogramma neemt u mee op een onvergetelijke reis naar dit tropische juweel in de Stille Zuidzee. Van de betoverende charme van Tahiti tot de idyllische lagunes van Bora Bora, elke stap op dit wonderlijke pad brengt u dichter bij de essentie van puur geluk. 

Geniet van romantische zonsondergangen terwijl u uw tenen in het zachte zand begraaft, verken de fascinerende onderwaterwereld tijdens het snorkelen tussen kleurrijke koralen en exotische vissen, en laat u verwennen in weelderige resorts die opgaan in het adembenemende landschap. 

Of u nu een huwelijksreis plant, een jubileum viert of gewoon de dagelijkse routine wilt ontvluchten, Frans-Polynesië biedt u een unieke combinatie van rust en avontuur. Ons ervaren team staat klaar om de details van uw reis op maat te plannen, zodat u zich kunt onderdompelen in de Polynesische cultuur, tradities kunt verkennen en herinneringen kunt creëren die een leven lang meegaan.

Contacteer
Frans-Polynesië

Frans-Polynesië

In een notendop

aantal dagen15 aantal overnachtingen12 Beste reisperiode mei, juni, juli, augustus, september, oktober Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring huwelijksreis, strandverblijf, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.

actie

U kan een rondreis in Frans-Polynesië combineren met een citytrip aan de westkust van de Verenigde Staten. U maakt hier hoe dan ook een tussenlanding. Het beste van twee werelden? Het is allemaal mogelijk.

Onze reisverhalen

Parel van de Indische Oceaan

Mauritius

Onze reizen

Australië in 4 hoogtepunten

Australië

Dwars door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Luxury lodges of Australia

Australië

Deel via mail!