«"When people ask me 'Where should I go on holiday?' or 'What's the most incredible trip you've been on?'; the answer is easy, without a beat: Ladakh! »

Ladakh in stijl

Deze reis biedt u de gelegenheid van het bijzondere Ladakh te genieten in alle stijl en comfort. Een reis die het beste van het Indische hoge noorden combineert: bezoek aan verschillende tempelcomplexen, rit per Royal Enfield, fietsen in de bergen, kennismaking met het lokale leven, ... U ontdekt de eeuwenoude historie van Ladakh, zijn fascinerende monumenten, zijn pittoreske kloosters, ... En zijn variërende landschappen van woestijn naar meer, van besneeuwde berg naar groene vallei. Welkom in Ladakh, tussen Kunlun en Himalaya. 

Geen voor de hand liggende locatie, Ladakh. Maar wonderschoon, dat verzekeren we u! Ladakh is een woestijngebied op grote hoogte in het uiterste noorden van India. Een korte vlucht van 1u30 vanaf Delhi brengt u naar Leh, diep in de plooien van de Himalaya. Reken op een decor van ruwe bergtoppen met sneeuw, verbluffende maanlandschappen en een bijna hypnotiserende rust en stilte! Leh ligt op 3.500 meter hoogte, hier landen doet u dus letterlijk naar adem happen. Het is het startpunt van een 10-daagse door Ladakh in alle comfort en stijl. 

Vanuit Leh nemen we u mee langs de hoogtepunten van de Nubra- en Leh-vallei. Het programma bestaat uit een bezoek aan enkele bewonderenswaardige kloosters (Lamayuru, Themisgong, Alchi,...), een bezoek aan Stok Palace en de lokale markt in Leh alsook een rit per Enfield en een fietstocht langs magische bergpassen. Tijdens dit deel van de reis verblijft u in een selectie zorgvuldig geselecteerde hotels; de beste accommodatie op elke locatie. 

Voor het tweede deel van de reis, zakt u af naar Thiksey; uitvalsbasis voor het Hemis Monastery; en Nubra, met het Samstanling Monastery en Hunder als hoogtepunten. Tijdens dit deel van de trip logeert u in kampen van The Ultimate Travelling Camp; een portfolio aan exclusieve glampingkampen die steeds op verschillende plekken worden opgezet. In Ladakh wordt u verwelkomd in het Chamba Camp met twee 'pitches' in de vallei: een eerste kamp ligt in de schaduw van het Thiksey-klooster en een ander in Diskit in de Nubravallei. Relaxen kan in een individuele tent met eigen badkamer, privédek en service van een eigen butler. U keert na afloop terug op uw stappen en vliegt vanaf Leh terug naar Delhi, het einde van uw reis.

Contacteer

In een notendop

aantal dagen13 aantal overnachtingen10 Beste reisperiode mei, juni, juli, augustus, september Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag voorwaarden

In Ladakh reist u op grote hoogtes (Leh ligt reeds op 3.500 meter). Het is dus aangewezen in goede conditie te verkeren bij afreis en het rustig aan te doen bij aankomst. 

Maaltijden

Vol pension

ervaring begeleide rondreis, natuurreis, cultuurtrip, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.

Onze reisverhalen

Blitzbezoek: 72u Noord-India

India

Onderdompelen in het grootste spektakel ter wereld

India

Vol bewondering!

Nepal

Onze reizen

Luxueus logeren in Sri Lanka (deel 2)

Sri Lanka

India themareis: Woestijnfestival in Jaisalmer

India

De Chinese Muur van bovenaf

China

Deel via mail!