«Een pakket van drie verbluffende lodges!»

Awasi Chili & Argentinië

Awasi bestaat uit een zorgvuldige selectie van 3 hotels, op drie fantastische locaties: Iguazu (Argentinië), Atacama en Patagonië (Chili). Drie keer een zelfde concept, maar met een gans eigen karakter en setting. U kan ze insluiten op een reis door beide landen of combineren in een luxetraject langs de drie locaties.

Met uw keuze voor Awasi (Relais & Chateau) kiest u voor verfijnde gastronomie, duurzaamheid, eindeloos comfort en een intiem, exclusief karakter. Excursies van een halve of volledige dag gebeuren met Engelstalige of Franstalige gids vanuit de hotels en zijn steeds privé. Per kamer is een gids voorzien, van pick-up tot drop-off. Uw programma wordt dus volledig op maat uitgewerkt volgens uw wensen en voorkeuren. Zo ontdekt u de prachtige omgeving op eigen tempo in goed gezelschap.

Verblijf omvat alle maaltijden met frisdrank en alcoholische dranken, luchthaventransfers en excursies.

Awasi Iguazu

Awasi Iguazu is het nieuwste van het trio Awasi en opende de deuren in het voorjaar van 2018. Het hotel is gelegen midden in de jungle, waar aapjes, tapirs, poema's en toekans heer en meester zijn, naast de Iguazu-rivier. U logeert op een boogscheut van de machtige watervallen Iguazu. Het hotel telt 14 ruime, alleenstaande villa's vanaf 100m² op stelten, verspreid over het nationale park. Elke villa telt ruime leefruimte, buitendek en 'plunge pool'.


Tot de exclusieve voordelen van Awasi Iguazu hoort een toegang tot de watervallen, een halfuur voor de reguliere bezoekers dat kunnen. Tot de overige activiteiten horen vogelspotten, junglekajak, bezoek aan 18e eeuwse jezuïetenruïnes, een bezoek aan een lokale Guarani-stam, een boottocht met picknick bij zonsopgang of een lunch in de jungle.

Aan het fornuis staat chef Aaròn Castillo Telleria.

Awasi Iguazu vraagt een minimum verblijf van 2 nachten. Het hotel is het hele jaar open.

Meer zien? 


Awasi Patagonië

Awasi Patagonië is gelegen in een privaat reservaat, uitkijkend over de steppe en het Sarmiento-meer van het Torres del Paine National Park. Deze 'outpost' ligt in het hart van bijzonder oneindige, wilde, ontembare Patagonië, een bevoorrechte locatie om te genieten van deze unieke streek. Vanaf uw kamer geniet u van een onbelemmerd privépanorama over bergen, meren en gletsjers. Het hotel telt 12 ruime villa's vanaf 80m² met leefruimte, haard en jacuzzi buiten.


Met uw verblijf kan u zorgeloos genieten van allerhande excursies gaande van rustige wandelingen in het reservaat, paardrijden, fietsen, kano en kajak tot 4x4 excursies doorheen het park en een lunch op een verlaten locatie.

Aan het fornuis staat chef Federico Ziegler.

Awasi Patagonië vraagt een minimum verblijf van 3 nachten. Het hotel is open tussen begin oktober en eind april.

Meer zien?


Awasi Atacama

Awasi Atacama is gelegen in San Pedro de Atacama, een gezellig stadje in een verbluffende setting. De stad was altijd al een 'oase' voor reizigers tot op de dag van vandaag, de stad is een getuige van het verleden en spreekt tot de verbeelding. Achter de 'adobe' muren schuilt een intieme plek: de exclusieve lodge van Awasi, gebouwd uit steen, hout en klei. Het intieme Awasi Atacama telt 10 kamers  vanaf 40m² met rieten dak en lemen muren. 


U hebt de keuze uit een aanbod van 25 excursies in en rond Atacama Desert, onder andere trekkings en wandelingen over de zoutvlaktes, lagunes en valleien, fietsen, paardrijden, bezoek archeologische sites San Pedro, vogelspotten, intieme lunch op de vlakte of observatie van de sterrenhemel.

Aan het fornuis staat chef Juan Pablo Mardones.

Awasi Atacama vraagt een minimum verblijf van 3 nachten. Het hotel is het hele jaar open.


Meer zien?

Contacteer

In een notendop

aantal dagen1 aantal overnachtingen1 Beste reisperiode januari, februari, maart, november, december Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag Maaltijden

Vol pension

ervaring begeleide rondreis, natuurreis, huwelijksreis, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Deze suggesties dienen slechts ter inspiratie. We werken steeds op maat en hebben ook andere hotels in het aanbod. Met deze tips geven we u enkel een idee van het genre luxe-accommodatie in Chili en Argentinië.

Onze reisverhalen

Proeven van tango en wijn

Argentinië

Luxe op wielen: Belmond Andean Explorer

Peru

To the end of the world

Argentinië, Chili

Onze reizen

Ontdek het luxe Peru per spoor

Peru

Explore Patagonia

Argentinië, Chili

Peru ontdekken ...

Peru

Deel via mail!