«We hebben een fantastische reis gehad door Sri Lanka. Het is een heel gevarieerd land, met veel cultuur, prachtige natuur en landschappen, ... (S.D., Ledegem)»

Luxueus logeren in Sri Lanka (deel 1)

Het aantal tophotels in Sri Lanka is zeer ruim, u hebt ze voor het kiezen. Het land telt prachtige luxelodges, elk apart in hun soort. Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden, stellen we er u een drietal voor, telkens op een andere locatie in het land. Een proevertje ... Want er is veel meer!

Uga Ulagalla (Uga Escapes Walawwa Resort)

Het luxeboetiekhotel 'Uga Ulagalla' werd opgericht in 2010 in en rond een 150 jaar oud herenhuis. Het huis is een echt 'pièce de résistance' in monumentale stijl ten midden van een idylissch, groot natuurgebied. U verblijft er in één van de 20 villa's (waarvan één met 2 slaapkamers), allen in het groen. Het hotel beschikt over een restaurant, cocktail/loungebar, spa, zwembad, fitness en voorziet in kinder-animatie en yogalessen. Uga Ulagalla heeft ook een eigen organische boerderij en rijstveld, waar kooklessen worden gegeven. In 2017 werd het hotel uitgeroepen tot beste boetiekhotel.

Uga Ulagalla bevindt zich in Tirappane op 40km vanaf Dambulla en nabij Anuradhapura.

Als Serendipians (by Traveller Made)-hotel geniet u bij boeking via ons kantoor van fijna extra's zoals een fles wijn en afternoon tea op de kamer. Kamerupgrade, early check-in en late check-out volgens beschikbaarheid. 


Jetwing Vil Uyana

Dit luxury ecoresort is een vaak bekroond hotel. Het blinkt uit door zijn rurale setting: midden in een privaat natuurreservaat waarin moeras, rijstvelden, water, bos en tuinen elkaar netjes afwisselen. In elk van die vijf decors bevinden zich kamers, 36 in totaal. Kamers beschikken over alle mogelijke faciliteiten, sommigen met eigen zwembad of 'plunge pool'. De faciliteiten van het hotel zijn onder meer een bib, yogales, boetiek, wijnkelder, fietsverhuur, gym, zwembad en spa. Er is het 'Apsara'-restaurant voor fine dining, de Sulang-bar en de Graffiti Bar voor wijn en cocktails. 

Jetwing Vil Uyana bevindt zich op een aantal kilometer van Sigiriya, het zogenaamde achtste wereldwonder. 

Als Serendipians (by Traveller Made)-hotel geniet u bij boeking via ons kantoor van fijne extra's zoals een early check-in en een traditioneel geschenk bij aankomst. 


Santani Resort & Spa

Santani Resort & Spa kan u op zijn minst een 'bijzonder hotel' noemen. Het hotel staat voor 'healing', balans en minimalisme. Dat weerspiegelt zich in zowel architectuur, de keuken, de spa en de setting van het hotel. Het hotel ligt op een heuvelkam, de meeste van de 20 'stand alone' kamerchalets liggen op de richel en geven daarmee een ononderbroken zicht over de vallei. Weidser wordt het niet! De kamers hebben een eigen balkon.  Minimumleeftijd in het hotel is twaalf jaar. Verblijf steeds o.b.v. vol pension. U kan intekenen voor yoga, pilates en de ruime spa. 

Santani Resort & Spa bevindt zich nabij Kandy. U verblijft nabij de Dumbara Valley en het Hulu Ganga Forest.

Als Serendipians (by Traveller Made)-hotel geniet u bij boeking via ons kantoor van fijne extra's zoals een glaasje wijn tijdens het diner en een traditioneel geschenk / massage (naargelang aantal nachten verblijf). Early check-in, late check-out en kamerupgrades volgens beschikbaarheid. 

Contacteer

In een notendop

aantal dagen1 aantal overnachtingen1 Beste reisperiode januari, februari, maart, oktober, november, december Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring huwelijksreis, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

Deze suggesties dienen slechts ter inspiratie. We werken steeds op maat. Met deze tips geven we u enkel een idee van het genre luxe-accommodatie in Sri Lanka.

Onze reisverhalen

Mystiek Myanmar

Myanmar

Rajasthan (1/2): Jaisalmer - Jaipur

India

Vol bewondering!

Nepal

Onze reizen

Onbekend Zuid-India: het Deccan Plateau

India

Combi Bali & Gili Meno

Indonesië

Een legendarische tocht over de Ganges

India

Deel via mail!