«Marrakech op een andere manier leren kennen!»

Marrakech op drie wielen

Marrakech, de rode stad, laat zich graag verkennen door toeristen. Maar nog fijner wordt het als dat op een alternatieve manier gebeurt. Per sidecar bijvoorbeeld ...

 

U kan Marrakech en omgeving nu ook verkennen per sidecar in ware vintage stijl ... 


De local neemt u in de sidecar (of als u met 2 passagiers bent zit ook één persoon achterop) mee 'off the beaten track' door de stad en zijn omgeving. Er zijn verschillende arrangementen, maar er wordt ook gewerkt o.b.v. de voorkeuren van de passagier: architectuur, lekker eten, fotografie, ... Tours kunnen in Engels en Frans. U wordt steeds opgepikt en terug afgezet aan het hotel waar u verblijft.

Een aantal suggesties: 

  • The Secret Marrakech Ride: een tocht langs de medina, Franse wijk, vlooienmarkt, verborgen tuinen, art deco-gebouwen, ... (1,5 of 3u) 
  • The Desert Ride: een tocht door het maanlandschap van de Agafay Desert met stops bij een koranschool, een traditioneel berberdorp en enkele oases, incl. Marokkaanse lunch met zicht op de Atlas (6u) 
  • High Flyer Combo: 1u ballonvaart boven de stad, gevolgd door een lokaal ontbijt en vervolgens een 3 uur durende sidecartocht door de binnenstad
  • tal van extra's mogelijk zoals een champagnelunch, een GoPro mee aan boord, ...

Reist u binnenkort naar Marrakech, dan is de sidecar zeker het overwegen waard! Trouwens, ook in Shanghai, Guilin en Xi'an (China) is een dergelijke excursie mogelijk. Vraag ons ernaar!

Contacteer

In een notendop

aantal dagen1 Beste reisperiode april, mei, september, oktober Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring citytrip, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Dit arrangement is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. 
  • Dit programma kan als onderdeel van een langer verblijf in de regio dienen. Het kan ook gecombineerd worden met andere belevenissen in Marrakech of Marokko. 

Onze reisverhalen

De Azoren, groener dan groen

Portugal

Onze reizen

Exclusief aanbod Marrakech

Marokko

Citytrip Malaga: Palacio Solecio

Spanje

Een aparte wandelvakantie

Kaapverdische Eilanden

Deel via mail!