« Me laten verrassen door alles wat op me afkomt .. »
JULIE_vert

Julie Verstraete

  • ticketing - business
  • werkt bij World of Travel sinds 2019

Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe is een rondreis door Namibië in combinatie met een stukje Zuid-Afrika. De schitterende natuur en de verscheidenheid aan wildlife hebben er voor gezorgd dat Namibië met stip op nummer 1 van mijn favoriete bestemmingen staat. De game drive met de 4x4 door het Etosha Nationaal Park, de wonderbaarlijke rotslandschappen van Spitzkoppe en de Fish River Canyon waren voor mij de absolute hoogtepunten van de reis. Eindigen deden we in het zuidelijke buurland van Namibië: Zuid-Afrika. Ik kon er proeven van de sfeer in en rond de bruisende 'hoofdstad' van het land: Kaapstad. Tijdens de laatste dagen van deze reis beklommen we de Tafelberg en deden we een roadtrip naar het idyllische Cape Point. Het cliché over Afrika is toch waar: eenmaal je er geweest bent, laat het je nooit meer los.

Op culinair vlak verkies ik de Italiaanse keuken. Tijdens mijn reis door Toscane heb ik genoten van letterlijk elk gerecht dat me geserveerd werd. Van pizza’s tot pasta’s en zelfs de desserts; om duimen en vingers bij af te likken. 

Als ik op reis ga, dan verkies ik een mix van avontuur en cultuur. Ik hou van de natuur, maar ook een bezoek aan een leuke, levendige stad tijdens een citytrip kan me bekoren. 

Reizen voor mij is even alles loslaten en vergeten. Me laten verrassen door alles wat op me afkomt en puur genieten van elk moment.

was reeds in …