« Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe kiezen, is onbegonnen werk! »
wot_37

Patrick De Vos

  • zaakvoerder
  • stond mee aan de wieg van World of Travel in 1998

Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe kiezen, is onbegonnen werk! Als ik toch een aantal voorkeuren mag uitspreken, kies ik voor Argentinië, Oman, Japan, West-Canada en Namibië. En dan vergeet ik nog Polynesië, een bestemming die ik iedereen ten zeerste aanraad. Mijn favoriete continent blijft Afrika, no doubt! Vooral Mozambique wil ik beslist nog een keer aandoen binnenkort.

Als ik op reis ga, dan verkies ik een selfdrive. Dat is voor mij de allermooiste manier van reizen, om een bestemming echt te leren kennen. Met een 4x4 door een desolate omgeving rijden, is gewoon top! Ook een sportievere vakantie kan me wel bekoren.

Op culinair vlak weten Libanese en Indische schotels me nagenoeg altijd te overtuigen. Het meest memorabele tafelmoment had ik ooit in Aleppo (Syrië): in een mooie, oude burgerwoning in de oude stad at ik de heerlijkste Arabische mezze. En een geslaagde reisdag afsluiten met een goed glas wijn, kijkend naar een zonsondergang op een unieke plek, maakt het plaatje compleet.

Reizen voor mij is nieuwe culturen ontdekken en authenticiteit opzoeken. Hoe ongerepter, hoe beter! Die passie is het startpunt van World of Travel geworden zoveel jaren terug.

was reeds in …

Reisalbum

In beeld

Patrick_Nepal_reisverslag_44IMG_2318Patrick_Mongolie_16_16Alaska_Elements_Patrick_3Cambodja-reisverslag-Patrick