« Reizen is een verrijking en dat apprecieer ik zo aan reizen! »
wot_06

Hilde De Vos

  • zaakvoerder
  • stond mee aan de wieg van World of Travel in 1998


Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe? Dan is het kiezen tussen verschillende bestemmingen. Namibië – dit land heeft alles wat ik prefereer – of Myanmar en Peru, twee bestemmingen waar ik verrukt ben van teruggekeerd. En hoewel mijn hart in Afrika ligt, is India nog steeds het mooiste land dat ik ooit bezocht heb. Ik heb het land al meerdere malen bereisd, van backpacken tot heel luxueus, maar ik vond het steeds verrijkend en inspirerend. En ik vermeld graag ook nog Tokio en Hawaii als must-sees!

Als ik op reis ga, dan kan me veel bekoren. Een cruise (een super relaxte manier van reizen voor mij), een sportieve en actieve vakantie, een weekje niets doen, … Als ik echt een voorkeur moet geven, dan neig ik wel naar een safari. Mijn voorkeur gaat uit naar warme bestemmingen met een voorliefde voor woestijn.

Op culinair vlak kan ik de keuze voor een favoriete keuken en lekkerste gerecht echt niet zomaar maken. De beste keukenervaringen op reis had ik wel in Japan, Thailand, Peru en Madagaskar.

Reizen voor mij is een verrijking en dat apprecieer ik in reizen. Het doel is steeds anders: op studiereis, een gezinsvakantie, … en dat maakt het wel apart. 

was reeds in …

Reisalbum

In beeld

China_Aman_Hilde_16_36China_Aman_Hilde_16_26China_Aman_Hilde_16_7China_Aman_Hilde_16_561_China_Aman_Hilde_16_61