« Reizen is genieten! »
Leontine_8_3

Leontine Devos

  • à la carte reizen
  • werkt bij World of Travel sinds 2022


Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe is een rondreis door Mexico. Mexico is verbazingwekkend veelzijdig. Mijn hoogtepunten: het tropisch eiland Isla Holbox met de onverharde wegen en met kilometers hagelwitte stranden. De kleurrijke stad Merida. Een bezoek aan de Mayatempels van Uxmal, Coba en Chichén Itzá. Zwemmen in een cenote. Lunchen met de voeten in het zand op het prachtige strand van Tulum. Een mariachi-optreden in Tlaquepaque nabij Guadalajara. Een bezoek aan de schilderachtige stad Guanajuato, één van de mooiste koloniale steden van Mexico. Een tequilatasting in het stadje Tequila ...
Daarnaast deed ik al verschillende reizen naar de Verenigde Staten. Een citytrip New York en Chicago, een rondreis langs de westkust en de nationale parken, een combinatie Miami en de Florida Keys. Het is een prachtig land met indrukwekkende natuur en grootse steden. De ongerepte natuur en het bruisende stadsleven zijn voor mij een leuke combinatie; van logeren in een desert cabin in Joshua tree tot wijnproeven in Napa Valley en genieten van de zonsondergang op een rooftopbar in de windy city of Chicago.

Als ik op reis ga, dan ontdek ik graag het lokale alledaagse leven. Ik hou van afwisseling en authenticiteit. 

Op culinair vlak kies ik voor pan con aïoli in Ibiza, Pad Thai in Bangkok, Focaccia barese in Puglia en Chilaquiles in Mexico. 

Reizen voor mij is nieuwe plekken ontdekken, lekker eten, de couleur locale opsnuiven... Kortom reizen is genieten.

was reeds in …

Reisalbum

In beeld

20180215_113713IMG_7114IMG_3529IMG_20190914_154235IMG_2289