28 juli 2022
Spectaculaire hideaway in Maleisië voortaan erg toegankelijk vanuit Singapore

Metropool Singapore en de natuur van Maleisië combineren in één reis? De twee bestemmingen lagen al op een steenworp van elkaar, maar dankzij een gloednieuwe ferryservice stond u er nog nooit zo snel. Vanuit de Tanah Merah Ferry Terminal in Singapore bereikt u de Desaru Coast in Maleisië in maar liefst 90 minuten. Onze grote verblijftip daar: One&Only Desaru Coast.

Metropool Singapore

Singapore en Maleisië tonen u de mooiste aspecten van Azië. Zo kent u Singapore ongetwijfeld als de wereldberoemde, bruisende stadstaat, en als knooppunt voor het Verre Oosten en Oceanië. Maar u moet er écht geweest zijn om het te geloven. Rijzige wolkenkrabbers en een mix en van Aziatische en westerse culturen. 

Ook de Engelse koloniale geschiedenis is er nog voelbaar, misschien nog het meest in Raffles Hotel. Een nationaal monument en ongetwijfeld het beroemdste hotel van heel Singapore. Een grote aanrader trouwens voor wie zoekt naar een luxueus verblijf op een historische en iconische plek. In de bar van Raffles Hotel werd trouwens de cocktail Singapore Sling uitgevonden.


Jungle en paradijselijke stranden van Maleisië

In fascinerend Maleisië ontdekt u dan weer ongerepte natuur. De helft van het land is één grote jungle: een van de oudste regenwouden van de planeet en uniek ecosysteem. Een tweede troef van Maleisië zijn de paradijselijke stranden. Zoals Desaru Coast waar de ferry uit Singapore u aan wal brengt. 


Luxeverblijf One&Only Desaru Coast 

Na de ferry is het slechts vijf minuten naar luxeresort One&Only Desaru Coast. De magische hideway aan de zuidoostelijke kustlijn van Maleisië is de perfecte plek om tot rust te komen na de drukte van Singapore. Gehuld in zalige afzondering, op 52 hectare wit poederzand tussen weelderige jungleflora en de Zuid-Chinese Zee. 

Het spectaculaire toevluchtsoord in villastijl belichaamt de essentie van zijn locatie. Uw suite heeft ruime en luchtige binnen- en buitenruimtes, een privézwembad en is volledig genesteld in regenwoud. Graag wat avontuur? Ga op excursie in de wildernis op zoek naar verschillende apensoorten of voel u de koning van de jungle tijdens een initiatie boomklimmen. 


Hoe ziet uw ideale rondreis naar Singapore en Maleisië eruit?

Vertel ons hoe u Singapore en Maleisië wil beleven. We stellen graag uw droomreis samen, gecombineerd met de verblijven naar uw wensen. 


Deel via mail!