14 juni 2019
AZ Groeninge opent reiskliniek

AZ Groeninge in Kortrijk is officieel erkend als reiskliniek. Dat betekent dat u niet langer naar Gent, Brugge of Ieper moet afzakken voor vaccinaties of reisadvies.

Voor vaccinaties of gezondheidsadvies als u op reis naar het buitenland vertrekt, moesten Kortrijkzanen tot nu toe naar de reiskliniek in Brugge, Gent of Ieper. Daar komt binnenkort verandering in: AZ Groeninge in Kortrijk is eerder deze maand ook officeel erkend als reiskliniek.

Dat betekent concreet dat u voor allerhande gezondheidsvragen voor uw reis naar het buitenland en voor vereiste vaccinaties / inentingen ook in AZ Groeninge terecht zal kunnen. Het gaat voorlopig om 1 halve dag per week (vrijdagnamiddag) met mogelijkheid tot uitbreiding, steeds op afspraak. De reiskliniek opent binnenkort, afspraken maken kan online via onderstaande link!

Meer weten? 

Deel via mail!