15 februari 2019
Nieuwe editie Op Vakantie-magazine !

Een nieuwe editie van ons Op Vakantie-magazine is van de persen gerold. Een stevige brok inspiratie verzekerd!

Waarover gaat het? 


Ons Op Vakantie-magazine is er om u inspiratie te bezorgen voor een volgende vakantie, shortbreak of citytrip. Om te ontdekken en te genieten, voor elk wat wils! Ook in deze editie komt elke hoek van de wereld en elk genre reis aan bod. 

... Dichtbij vergezellen we op een reis naar Portugal, de Kanaaleilanden, Roemenië, Puglia, Oostenrijk, Costa del Sol, Kos, Lanzarote, Kroatië, Wroclaw en Sanremo. 
... Verder weg nemen we u mee naar Australië, Canada, Costa Rica, Senegal, Sri Lanka, Guadeloupe, Brazilië, Mayotte, Madagaskar en Abu Dhabi. 
... En tot slot ook een ruim cruise-aanbod met onder meer een boottocht richting Frans-Polynesië, Canada, Groenland, Antarctica, Japan en Griekenland.


Uw exemplaar  bekomen? 

We bezorgen u het magazine terug per post begin maart. Hebt u Op Vakantie nog niet eerder ontvangen, dan volstaat een kort mailtje (vermeld zeker uw naam én postadres) met de button hieronder! Dan bezorgen we u voortaan het magazine thuis.

U kan het magazine zeker ook komen oppikken: Kathleen en Marie geven u graag een exemplaar mee naar huis vanaf volgende week. 

Deel via mail!