18 september 2018
Nieuwe editie Op Vakantie-magazine !

Een nieuwe editie van ons Op Vakantie-magazine is van de persen gerold. Een stevige brok inspiratie verzekerd!

Waarover gaat het? 

Ons Op Vakantie-magazine is er om u inspiratie te bezorgen voor een volgende vakantie, shortbreak of citytrip. Ook in deze editie komt elke hoek van de wereld en elk genre reis aan bod. 
Dichtbij nemen we u mee naar Istrië, Tenerife en Griekenland; verder weg dromen we van India, Kaapverdië, Latijns-Amerika, Tunesië of Jamaica. Verder een bonte verzameling aan verrassende, avontuurlijke activiteiten: naar wilde beren speuren in British Columbia, golfen op Mauritius, per boot Kimberley verkennen of op ballonsafari boven de Serengeti, ... En tot slot ook een ruim cruise-aanbod met onder meer een bootvaart op de Nijl, richting Noorse fjorden of een expeditiecruise richting Zuidpool. 


Uw exemplaar  bekomen? 

We bezorgen u het magazine terug per post eind september - begin oktober. Hebt u Op Vakantie nog niet eerder ontvangen, dan volstaat een kort mailtje met de button hieronder; bezorgt u ons uw naam en postadres? Dan bezorgen we u voortaan het magazine thuis. U kan het magazine zeker ook vanaf heden komen oppikken: Kathleen en Marie geven u graag een exemplaar mee naar huis. 

Deel via mail!