«Een knap staaltje van menselijk kunnen!»

De Chinese Muur van bovenaf

De Chinese Muur hoeft weinig introductie: ze werd gebouwd in 200 jaar en overbrugt zo'n 20.000 kilometer bergen en dalen, destijds als bescherming tegen de oprukkende Mongolen uit het noorden. Dit wereldwonder verkennen, gebeurt meestal te voet vanaf Badaling. Maar dan moet u de muur delen met honderden anderen. Er is sinds kort ook een nieuwe, alternatieve manier om dit wereldwonder te aanschouwen zonder al te veel geduw en getrek.

De helikoptertocht voert u langs de 'main section' van de Grote Chinese Muur. Eerst ziet u de ruïnes van de muur ten zuidwesten van Badaling, maar ook het nieuwe stuk muur (the Heroes Slope) komt aan bod. Een volgende 'stop' is Yeyahu. Dit meer gaat ook onder de naam ''wilde eendenmeer' door. Eindigen doet u met een panorama over de groene vlaktes van Kang Xi. Eenmaal terug op de grond, wordt u getrakteerd op een glaasje bubbels.

Contacteer

In een notendop

aantal dagen1 Beste reisperiode mei, juni, september, oktober Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring citytrip, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.
  • Dit programma kan als dagexcursie vanaf Peking dienen en zo in een rondreis door China  worden ingepast. 

Onze reisverhalen

Aman in Indochina

Cambodja, Laos, Vietnam

Moshi Moshi Japan

Japan

Mystiek Myanmar

Myanmar

Onze reizen

Puur China: Yunnan

China

Japan uitgebreid verkennen

Japan

Rondreis Bhutan

Bhutan

Deel via mail!