Reizen op uw maat

Kaapverdië in alle vrijheid

9 dagen – 7 nachten rondreis

Duur: 9 dagen
Prijs op aanvraag
Programma volledig aan te passen naar smaak van de klant

Troeven:

Combinatie van 2 eilanden zonder binnenvluchten
Karaktervolle en kleinschalige hotels
Strandverlenging op andere eilanden

Inbegrepen

 • Vluchten met Air Portugal in K-klasse en de huidige luchthaventaksen
 • Transfers per ferry
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma (B=ontbijt, L=lunch, D=diner)
 • 3 overnachtingen in hotel Residencial Solade in Mindelo
 • 2 overnachtingen in hotel Aldeia Manga in Vallei van Paul
 • 2 overnachtingen in hotel Pedracin Village in Boca de Coruja

Niet inbegrepen

 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Reisverzekeringen
 • Luchthaventaksen ter plaatse te betalen
 • Niet vermelde diensten
 • Optionele activiteiten

Programma

DAG 1 Brussel – Lissabon – Mindelo (-)

Vlucht vanuit Brussel naar São Vicente via Lissabon. Onthaal in de luchthaven en transfer naar uw hotel met een prachtig zicht op de baai van Mindelo.

DAG 2 Mindelo (B)

Vrije voormiddag ter ontdekking van Mindelo, een oude koloniale stad en lievelingsplek van talrijke kunstenaars. Het is aangenaam wandelen op de « praça », de markt, voorbij het café Lisboa of aan het strand. 15u00 : vertrek met een privévoertuig en chauffeur voor de doorsteek van het eiland via de cen-trale oase naar het gehucht van Calhau. Vanuit het strand van Praia Grande, volgt u de oceaan doorheen de versteende lava. In de late nanmiddag terugrit naar Mindelo.

DAG 3 Mindelo – Porto Novo – Cova krater – Vallei van Paul (B,D)

Vroege oversteek met de ferry (1u) naar het eiland van Santo Antão. Aankomst in Porto Novo, de haven van het eiland Santo Antão, waar een taxi u opwacht voor het transfer naar de centrale hooglanden. Onderweg pick nick lunch. Ontdekking te voet van de Cova krater omringd met dennebomen en mimosa-planten. Spectaculaire afdaling langsheen een bochtig pad op de noordflanken tot aan het gehucht van Cha de Manuel dos Santos. Transfer tot aan het logies genesteld in de vallei van Paul.

DAG 4 Vallei van Paul (B,L,D)

Vertrek al wandelend naar het gehucht van Passagem . Vervolgens afdaling door-heen de teelten in terras van rietsuiker, bananen en koffie, naar Vila das Pombas via de vallei van Paul. Ontdekking van dit rustige dorpje gelegen aan de kust. Terugkeer met de taxi naar het gasten-verblijf voor het avondmaal en overnachting.

DAG 5 Vallei van Paul – Ponta do Sol – Fontainhas – Pontas do Sol – Boca de Coruja (B,L,D)

Transfer naar Ponta do Sol, vissersdorpje en vroegere bloeiende haven van het eiland. Van daaruit verdere rit naar Fon-tainhas, een hooggelegen dorp nabij de kust. Fontainhas is het vertrekpunt van een prachtige kustwandeling. ‘s Middags pick nick. Deze prachtige wandeling leidt naar het dorpje Corvo. Na een pauze wandelt u terug naar Fontainhas waar uw taxi op u wacht ! Rit naar uw verblijf gelegen in de bergen van de Ribeira Grande.

DAG 6 Boca de Coruja (B,L,D)

Transfer naar Joao Alfonso ter ontdek-king van de vruchtbare valleien van de Ribeira Grande. Korte wandeling door-heen de kleurrijke terrassen en tuinen van de geanimeerde valleien van Joao Alfonso en Cha de Pedras. Afspraak met uw taxi voor het transfer naar uw hotel. Vrije tijd om te genieten van het zwem-bad.

DAG 7 Ribeira Grande – Porto Novo – Mindelo (B)

Terugrit naar Porto Novo langsheen de prachtige weg die kronkelt tussen de vulkanische toppen. Boottocht naar Min-delo. Intrek in het hotel en vrije tijd.

DAG 8 Mindelo – terugvlucht (B)

Vrije voormiddag en vroege namiddag te Mindelo. Transfer naar de luchthaven of strandverlenging op een ander eiland van Kaapverdië (Sal). Terugvlucht naar Brussel.

DAG 9 Brussel (-)

Aankomst te Brussel via Lissabon.

Interesse in deze trip?

Neem gerust contact op. Samen werken we een passend voorstel voor u uit.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van promoties, nieuwe reizen en onweerstaanbare bestemmingen?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!