Beleving

4 dichtbij-tips: genieten van Europa dit najaar

Zelfs in de grillige herfst en barre winter zijn de Europese steden een fijne citytrip waard.
Om te gaan kerstshoppen in Londen  bijvoorbeeld. Om de antieke schatten van Rome beter te leren kennen of  om romantisch door Venetië te kuieren. En wat dacht u ervan om Monaco eens vanuit de lucht te bekijken? Of ...

We geven u alvast onze vier hartverwarmende najaartips voor een citytrip Europa !

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Met de helikopter over Monaco zoeven

3 nachten in Hotel Hermitage ***** (Deluxe double kamer  + ontbijt)
Hotel Hermitage is een prachtig gedecoreerd belle époquehotel met zicht op zee. U keert als het ware terug naar de vorige eeuwwisseling: warm, intiem, elegant, historisch. Het hotel ligt op 100 meter van het casino; de jachthaven ligt op wandelafstand. In het hotel zijn tal van elegante bars, een wintertuin met glazen koepel en rechtstreekse toegang tot de hotelspa. 

inbegrepen: vluchten heen/terug (tot Nice) + helikoptertocht Nice - Monaco (heen/terug) + toegang Diamond Lounge Brussels Airport + Carte Cercle-Monaco en paspoort Monte-Carlo (toegang tot de speelzalen, musea, bezienswaardigheden, Beach Club, aquafitnesscomplex, ... en tal van kortingen)

595 EUR/persoon (o.b.v. beschikbaarheid)

 


Kerstinkopen doen in Londen

3 nachten in The Langham ***** (Superior double kamer + Engels ontbijt)
The Langham heeft een rijke geschiedenis, het is (opgericht in 1865) één van de oudste hotels van de stad. Hier wordt perfectie nagestreefd, alles verloopt in discretie. Het hotel ligt pal in het centrum op Regent Street in de wijk Marylebone. In de bar  geniet u van een cocktail, het elegante restaurant herwerkt klassieke gerechten in een modern jasje en in de Palm Court is de afternoon tea business as usual. Geniet ook van de spa, zwembad en fitness. 

inbegrepen: treinreis Eurostar heen/terug (1e klasse)

695 EUR/persoon (o.b.v. beschikbaarheid)
 

 

Antieke schatten ontdekken in Rome

3 nachten Palazzo Montemartini ***** (Superior double kamer + ontbijt)
In dit 18e eeuwse palazzo gaan de tijd van weleer en modern minimalisme hand in hand. Het paleis bevindt zich vlakbij de thermen van Diocletianus, vlakbij het Terministation. Hier geniet u van een stijlvolle loungebar met champagnecorner, een prachtige tuin en ruime spa met buitenzwembad, spa en fitness. 

inbegrepen: vluchten heen/terug + privégids Colosseum, Forum Romanum en Palatijn


695 EUR/persoon (o.b.v. beschikbaarheid)

 


Romantisch kuieren door Venetië

3 nachten Hotel Danieli ***** (Premium Deluxe double kamer + ontbijt)
Hotel Danieli bestaat uit drie paleizen, het oudste dateert zelfs al van de 14e eeuw. Denk Murano-glazen lusters, hoge plafonds met bladgoud, zuilen uit marmer, tapijten, een indrukwekkende traphal, ... Dit vaak bekroonde hotel ontvangt al sinds 1822 tal van exclusieve gasten en beroemdheden. De bar behoort tot de beste van de stad,  wellnessbehandelingen kunnen in de kamer. 

inbegrepen: vluchten heen/terug + privétransfer per boot (luchthaven - hotel) heen/terug

795 EUR/persoon (o.b.v. beschikbaarheid)