« Elke reiservaring is een persoonlijke verrijking! »
LISA_vert

Lisa Devos

  • à la carte reizen
  • werkt bij World of Travel sinds 2017

Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe? Dan kies ik voor Montenegro, een nog weinig toeristische bestemming met absoluut adembenemende en zeer gevarieerde landschappen. Over de kronkelende bergpaden (soms nog in aanleg) rijden en af en toe eens moeten stoppen voor een kudde loslopend vee, onderweg een wegenkaart moeten aanschaffen omdat onze GPS geen signaal meer had tussen de hoge bergtoppen, de lokale inwoners (die hoewel ze weinig of geen Engels spreken toch enorm gastvrij zijn) en vooral de natuurpracht van dit land maakten deze reis echt onvergetelijk.

Als ik op reis ga, verkies ik steeds een rondreis. Hoe actiever, hoe liever! Het is ook altijd leuk om wandelen in de natuur te kunnen combineren met een goeie portie cultuur in de stad. Daarnaast laat ik mij het liefst verrassen op reis, niet alles hoeft op voorhand 100% uitgestippeld te zijn voor mij. Het mooiste aspect van op reis gaan is vaak de onverwachtse en spontane momenten die je ter plaatse beleeft.

Op culinair vlak kan de Italiaanse keuken mij zeker altijd bekoren. Ook de risotto met verse zeevruchten die ik at in de baai van Kotor is mij altijd bijgebleven!

Reizen voor mij is even ontsnappen aan alles en genieten van nieuwe culturen, levenswijzen en landschappen. Elke reiservaring is voor mij een persoonlijke verrijking!  

was reeds in …