« Liefde voor het buitenleven »
wot_15

Greet Vandenbulcke

  • ticketing - business
  • werkt bij World of Travel sinds 2014

Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe is beslist de Tongariro Alpine Crossing in Nieuw-Zeeland. Dit is een fantastische day hike van ongeveer 20 km tussen drie vulkaankraters, waaronder de zogenaamde ‘Mount Doom’ uit Lord of the Rings. Een intense hike op alle vlakken! Eigenlijk is Nieuw-Zeeland tout court mijn absolute nummer 1: er is een breed scala aan verschillende natuurfenomenen op twee relatief kleine eilanden. Al moet ik ook Noord-Amerika vermelden: ik ben verknocht aan zijn ruige natuur en de oneindige weidsheid.  Vooral Canada, met Vancouver als favoriete stad, vond ik een fantastische reis! Korter bij huis ontdekte ik ook de natuur van het Verenigd Koninkrijk: de rust, de prachtige parken, ... ik ben grote fan!

Op culinair vlak blijven vooral een mals hertenkalf in Queenstown (Nieuw-Zeeland) en een pizza margherita in Napels (dé plek om dat te gaan eten) bij.              

Als ik op reis ga, dan mag het best sportief en avontuurlijk: denk kamperen, wandelen of trekking. Net daarom trekken ruige, uitgestrekte bestemmingen me aan.

Reizen voor mij is je verwonderen en je vrij voelen in de indrukwekkende natuur, grenzen overschrijden en onverwachts natuurpareltjes ontdekken door die extra inspanning te doen.

was reeds in …

Reisalbum

In beeld

Argentinie_reisverslag_Greet_Mendoza_Buenos_Aires_44Argentinie_reisverslag_Greet_Mendoza_Buenos_Aires_36cruise_Achill_Westport_14Argentinie-reisverslag-GreetIMG_20160904_114517