« Reizen? Da's leven! »
wot_camille_02

Camille Depreitere

  • à la carte reizen
  • werkt bij World of Travel sinds 2018

Mijn mooiste reisherinnering tot nu toe is het westen van de Verenigde Staten. De woeste natuur verbaasde me enorm: het groene Yosemite National Park, de stilte in de woestijn van Death Valley, de rode en witte zandstenen van Snow Canyon State Park en uiteraard de impressionante Grand Canyon hebben mij keer op keer getoond hoe machtig de wereld is. Ook mijn avontuurlijke reis op Hawaii roept fijne herinneringen op. Ik ben nog lang niet klaar met het ontdekken van de States. Daarnaast heb ik ook een groot hart voor Azië. De meest unieke ervaring die ik daar had was het half jaar dat ik in China doorbracht: de gastvrijheid van de Chinezen, het communiceren met gebaren, de authentieke Chinese keuken, … 

Op culinair vlak kies ik voor Tel Aviv, letterlijk om duimen en vingers bij af te likken. Van veganistische sushi over pita met geroosterde bloemkool tot chocomousse die we letterlijk van een stuk bakpapier op tafel moesten schrapen, Israël has it all qua eetcultuur. Daar zien ze mij zeker nog terug!

Als ik op reis ga, dan probeer ik daar steeds een compleet andere ervaring van te maken: met rugzak en tent door IJsland, vrijwilligerswerk in Australië, op bezoek bij vrienden die op Bali wonen, een roadtrip door Montenegro,… passeerden al de revue. Mij kan je met elke soort reis gelukkig maken, zolang er maar een streepje zon en veel variatie in het programma schuilt. Op mijn bucketlist staan nog wijnproeven in Zuid-Afrika, beren spotten in Canada en islandhopping in de Filipijnen. 

Reizen voor mij, da’s leven!

was reeds in …

Reisalbum

In beeld

Camille_4