«Sur les traces des oliviers de Provence ... »

Laveren tussen lavendelvelden en olijfbomen

De Provence is voor veel Belgen geen compleet onbekende streek. Maar wat dacht u ervan om ze ook eens op een andere manier te leren kennen? Laveren tussen de prachtige natuur van zuidelijk Frankrijk op 4 of 2 wielen? In een oldtimer of per e-bike? Twee verrassende manieren om de streek eens op een andere manier re leren kennen.

Motorgeronk dat doet denken aan vervlogen tijden en de geur van een doorleefd interieur ... 


Neem plaats in een authentiek model van de Morgan om door een prachtig landschap als de Provence te bollen. We voorzien u van een Morgan Tourer V6, op aanvraag kan ook een Cobra 189 mk2 V8 of Morgan 4/4 150ch 2-zit cabriolet worden voorzien. Een hele dag staat de auto te uwer beschikking, u hebt de vrijheid te rijden waar u maar heen wil. Een stop op een idyllisch plekje onderweg geeft de mogelijkheid de rijkelijk gevulde picknicklunch achterin te nuttigen. 

Twee wielen minder, maar even verrijkend: de volgende dag zetten we u met twee e-bikes of BMC-fiets op pad om te genieten van de idyllische Luberon, één van de mooiste streken van de Provence. U rolt voorbij enkele van 'les plus beaux villages de France', de geliefde streek van menig kunstenaars en celebrities

Tot slot schuift u de voeten onder tafel in het restaurant van uw hotel, één van de beste van de streek: Coquillade Village. Een heerlijk driegangendiner vormt de apotheose van een avontuurlijk weekend.


(inspired by Caractere)

Contacteer

In een notendop

aantal dagen4 aantal overnachtingen3 Beste reisperiode maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november Richtprijs per persoon€910 voorwaarden

Minimum leeftijd voor het besturen van de oldtimer: 30 jaar + min. 5 jaar in bezit van uw rijbewijs

ervaring natuurreis, bijzondere ervaring, culinaire trip, wandel-of fietsreis Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.
  • Dit programma kan als onderdeel van een langer verblijf in de regio dienen. Het kan ook gecombineerd worden met andere belevenissen in de Provence of een verlenging in het hotel.
  • Reist u naar Frankrijk per auto? Informeer u dan vooraf over het verplichte ecovignet.

Onze reisverhalen

Een ijzingwekkende expeditie. Bestemming Noordpool!

Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Groenland, Svalbard & Jan Mayen

Nostalgisch: de Venice Simplon

Frankrijk, Italië

Onze reizen

In het spoor van The Godfather ...

Italië

Sicilië en de Eolische Eilanden culinair

Italië

De beste ham ter wereld

Spanje

Deel via mail!