«"Grandeur ten top! We hebben ons kapot gestapt maar veel gezien. De moeite, voelt zeer herkenbaar aan, veilig gevoel en trendy met momenten." (B.V., Marke)»

In de voetsporen van Peter de Grote: Sint-Petersburg

Een citytrip naar Sint-Petersburg is een reis in de voetsporen van Peter de Grote. De stad straalt één en al grandeur en pracht en praal uit: Sint-Petersburg is een eindeloze verzameling van geschiedenis, musea, kanalen, bruggen en paleizen. Het voelt groots aan en tegelijk charmant en herkenbaar. We nemen u graag mee naar de stad aan de Neva met een boeiend programma waarbij een privégids u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad loodst.

Met verschillende rechtstreekse vluchten per dag vanuit Brussel is de tweede stad van Rusland vlot bereikbaar. In een goeie drie uur staat u in de stad van Peter de Grote. We begeleiden u zes dagen lang op een intense citytrip doorheen de stad.

Op dag 1 geven we u een overzicht van de stad aan de hand van een stadsrondrit, zo krijgt u een eerste beeld en inzicht op de stad. En zo kan u even tot rust komen alvorens Sint-Petersburg ten volle te leren kennen. Op het programma de komende dagen staat een opeenvolging van de mooiste kerken, musea, paleizen en tuinen van de stad: de Kerk van de Verlosser op het Bloed, het Hermitage Museum, de Petrus-en Paulusvesting, het Yusopovpaleis en het Peterhof. Net buiten de stad brengt een dagtrip u naar Poesjkin en Pavlovsk. 

Alle bezoeken gebeuren met privégids om ten volle de geschiedenis en achtergrond van de verschillende bezienswaardigheden te kunnen bevatten. Hij/zij adviseert u ook over de lekkerste restaurants en bars.

Contacteer

In een notendop

aantal dagen6 aantal overnachtingen5 Beste reisperiode juni, juli, augustus, september Richtprijs per persoonPrijs op aanvraag ervaring begeleide rondreis, citytrip, cultuurtrip, cruise/ reis deels met boot Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Dit reisprogramma is slechts een voorstel ter inspiratie. We werken steeds op maat, elke aanpassing is dus mogelijk. Met dit programma geven we u enkel een idee van hoe een reis naar deze bestemming er kan uitzien.
  • Begeleiding kan voorzien worden met een Nederlandstalige gids indien gewenst.
  • U kan Sint-Petersburg ook combineren met een citytrip Moskou, tussen beide steden loopt de Sapsan-hogesnelheidstrein.
  • Vanaf 1 oktober 2019 kan u de stad bezoeken met een e-visum i.p.v. een regulier Russisch visum. Meer weten?

Onze reisverhalen

The land of blue skies

Mongolië

Welcome to my country!

Iran

Kazachstan: The power of nature

Onze reizen

Japan uitgebreid verkennen

Japan

Slow travel in Mongolië (incl. Naadamfestival)

Mongolië

Roadtrip Transsylvanië & Boekarest

Roemenië

Deel via mail!