«Rondje Japan aan boord van Celebrity Millennium»

Cruise Betoverend Japan

Onze cruise 'Betoverend Japan' neemt u mee op een exclusieve boottocht rond Japan. U stapt in Yokohama aan boord van de Celebrity Millennium voor een tweeweekse rondvaart in wijzerzin. Stops zijn onder meer voorzien bij Mount Fuji, Kyoto, Hiroshima en in Busan. Zo combineert u én de luxe van een comfortabel cruiseschip én het mooiste van het betoverende Japan.

Op deze cruise ontdekt u het verrassende contrast tussen hypermoderne metropolen met indrukwekkende wolkenkrabbers, blitsende lichtreclames en de meest moderne architectuur en het traditionele platteland met tradities als fundament van de maatschappij; veelzijdig Japan dus. Japan is het land van spirituele schrijnen, tempels, schitterende landschappen, anime stripkunst, samoerai en bonsai.

Start is voorzien in hoofdstad en immer bruisend Tokio alvorens verder te reizen naar het culturele hart Kyoto (met zijn 2.000 heiligdommen, tuinen en geisha's) met een stop bij de mythische, vaak in mist gehulde Mount Fuji. Verder door gaat het naar Kochi op het eiland Shikoku. In Hiroshima ervaart u de gruwel van de atoombomaanslag op de stad in 1945, samen met Nagasaki. Als u de zuidelijke grens van Japan rondt, komt u aan in Kagoshima, vanwaar u de doorsteek maakt naar Busan, een belangrijke havenstad in het zuiden van Zuid-Korea en 's lands tweede voornaamste stad na Seoul. Een dag op zee brengt u naar de noordoostkust van Japan: Hakodate en Aomori. Het is daarna nog een dagje varen naar Tokio, waar uw reis terug eindigt met een stadsbezoek. 

Contacteer

In een notendop

aantal dagen17 aantal overnachtingen15 Beste reisperiode oktober, november Richtprijs per persoon€5.329 Maaltijden

Aan boord zijn alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) inbegrepen. 

ervaring groepsreis, cruise/ reis deels met boot, bijzondere ervaring Comfort Intensiteit

Belangrijk om weten

  • Voor of na de cruise zijn pre-en postcruises/ arrangementen mogelijk ter plaatse. Vraag ons ernaar!
  • Het programma zoals vermeld is steeds onder voorbehoud van weersomstandigheden. De route wordt ook aangepast naargelang. 

Onze reisverhalen

Japan vol contrasten

Japan

Sint-Petersburg, stad van de Russische tsaren

Rusland

The land of blue skies

Mongolië

Onze reizen

In de voetsporen van Peter de Grote: Sint-Petersburg

Rusland

Van Peking tot Ulaanbaatar

Mongolië, China

Slow travel in Mongolië (incl. Naadamfestival)

Mongolië

Deel via mail!