15 maart 2020
Update COVID-19 (coronavirus)

Wat betekent het coronavirus voor de reissector? Voor uw reis en reisplannen? 

Beste reiziger, beste klant; 


We werden met zijn allen de afgelopen dagen wakker in een bevreemdende, ongewone situatie. Het coronavirus laat zich hard voelen in het dagelijks leven van elke Belg. De reissector in het bijzonder wordt hard getroffen met allerhande restricties en onzekerheden die elkaar in sneltempo opvolgen. Dat betekent voor ons alle hens aan dek om u, onze reizigers in het buitenland of met reisplannen dichtbij of verder af, zoveel mogelijk te ondersteunen. We begrijpen uw onzekerheden en bezorgdheid. 


Ons team volgt de situatie in de sector op de voet op. We houden de vinger aan de pols! 

We blijven paraat de komende weken. U kan dus blijven rekenen op de gekende service en ondersteuning van het World of Travel-team. 

Ons team is op dit moment druk in de weer om alle geboekte reizen voor de komende weken op te volgen en de reizigers te informeren over de mogelijkheden. Ook klanten die momenteel nog in het buitenland zijn, worden zo snel mogelijk gecontacteerd om samen naar een oplossing te zoeken. Prioriteit gaat naar actuele reizen en reizen nabij. We bekijken alle lopende boekingen en werken dossiers af volgens afreisdatum. We proberen iedereen zo spoedig mogelijk een antwoord te geven, maar vragen geduld in reactietijd. 

Ons kantoor blijft bereikbaar via de gekende kanalen. Voorkeur gaat uit naar mail.

Hopelijk kunnen we op uw begrip rekenen! Graag tot snel!

 Warme groet, het World of Travel-team

Deel via mail!