7 januari 2020
Eerste overwatervilla's Zanzibar

Zanzibar heeft alle ingrediënten voor een tropische strandbestemming. Al ontbraken nog de heerlijke overwater-villa's. Daar komt nu verandering in ...

'Isaraya Luxury Overwater Villas' is het gloednieuwe concept van Konokono Beach Resort. Wat het zo uniek maakt: dit zijn de eerste 'overwater-villa's in zijn soort op het tropische Zanzibar-eiland. 

De exclusieve villa's hebben alle stijl, comfort en luxe; maar vooral exclusiviteit en privacy om ongestoord van uw strandverblijf te genieten. Elke villa is 100m² groot (65m² interieur + 35m² privé-patio/zonnedek). De villa heeft een ruim kingsize-bed, luchtige badkamer met douche en bad en leefruimte met salon. Allen met ongestoord oceaanzicht. U beschikt over airco, minibar, wifi, kluisje, koffie-en theefaciliteiten. Verblijf steeds op basis van all inclusive. 

Op het zonnedek zijn ligbedden en privé-plunge pool. Trappen geven direct uit op het water van de Indische Oceaan, makkelijker wordt een tropische zwempartij niet. Geniet er na een dagje rusten van de romantische zonsondergang boven Chwaka Bay, heerlijk toch?!

Interesse in een strandvakantie Zanzibar (al dan niet in combinatie met een safari Tanzania)? Ons team staat voor u klaar!

Deel via mail!