20 augustus 2019
Loganair rechtstreeks naar East Midlands

Loganair, Schotlands nationale luchtvaartmaatschappij, verbindt sinds 2 september Brussel direct met East Midlands, tot 10 keer per week. 

Loganair voorziet sinds kort een directe verbinding tussen Brussel en Newcastle. Sinds 2 september 2019 voegde men ook East Midlands (een route die tot voor kort door Flybmi werd opgenomen) aan zijn directe vluchten toe.

  • hele jaar door 
  • 6 dagen per week (uitgezonderd op zaterdag)
  • MAA - DON : 2x daags heen/terug; VRIJ en ZON: 1x daags heen/terug
  • Brussel - East Midlands: 09u50 - 10u00 en 19u15 - 19u25
  • East Midlands - Brussel: 06u55 - 09u10 en 16u25 - 18u35
  • totaal van 10 retourvluchten per week
  • inbegrepen: 20kg ruimbagage + 6kg handbagage per persoon
  • reistijd: 1u15min vliegen

East Midlands is de uitvalsbasis voor Centraal-Engeland met steden als Nottingham (treed er in de voetsporen van Robin Hood) en Leicester (met de kathedraal als hoogtepunt). Op een uurtje rijden staat u aan de ingang van NP Peak District. 

Loganair verbindt 70 bestemmingen in zes landen rond de Noordzee; onder meer verschillende Shetland- en Orkney-eilanden zijn door de luchtvaartmaatschappij vlot bereikbaar geworden. Loganair werd uitgeroepen tot beste Europese regionale maatschappij.

Deel via mail!