2 juli 2019
TAP tweemaal daags naar Porto

TAP Air Portugal vliegt sinds 1 juli tweemaal daags direct van Brussel naar Porto. 

Naast de reeds bestaande vluchten met Brussels Airlines komen er nu ook directe vluchten tussen Brussel en Porto met TAP Air Portugal. Het gaat voorlopig om twee vluchten per dag, voorzien met een Embraer 190. Vanaf Brussel is er een middag- en avondvlucht, vanaf Porto gaat het om een ochtend- en avondvlucht.

  • Brussel - Porto       11u10 - 12u50  (reistijd: 2u40min)    en      21u45 - 23u45 (reistijd: 3u)
  • Porto - Brussel       07u00 - 10u30  (reistijd: 2u30min)    en      17u35 - 21u05 (reistijd: 2u30min)

Hiermee is Portugals tweede stad nog eenvoudiger bereikbaar voor een citytrip. Maar Porto kan ook als hub dienen voor uw verbinding naar o.a. Brazilië, de Azoren, Madeira of Faro. Vanaf Porto kan u zo met TAP overstappen op een directe vlucht naar 19 directe bestemmingen. TAP voorziet hierbij de mogelijkheid een stopover te maken in Porto (of Lissabon) zonder extra kosten: u kan tot wel 5 nachten verblijven in de stad alvorens verder te vliegen naar uw eindbestemming. 

Ook Lissabon kan u makkelijk aanvliegen, met meerdere directe vluchten per dag van/naar Brussel uitgevoerd door Brussels Airlines en/of TAP. Wenst u Porto en Lissabon te combineren, kan u gebruik maken van dertien dagelijkse vluchten tussen beide steden met TAP (reistijd: 1u).

Deel via mail!