18 juli 2019
Promo Amanoi (Vietnam)

Met prachtige vista's over het pure Vinh Hy, één van Vietnams mooiste baaien, garandeert Amanoi u een onvergetelijk verblijf. Ontdek onze drie arrangementen op maat.

Amanoi  is een vijfsterrenhotel nabij Vinh Hy Bay in de Ninh Thuan Province in het zuiden van Vietnam. Het rustgevende hotel is prachtig genesteld, haast onzichtbaar, in het heuvelachtige, groene en wilde landschap van Nui Cha National Park en 'boulders' enerzijds en de beschermde baai aan de Zuid-Chinese Zee anderzijds. Mede door die setting én de uitgestrektheid van het domein staat het hotel, het eerste Aman resort in Vietnam, voor rust en privacy. U hebt nooit het gevoel in een hotel te zijn aanbeland, alles gebeurt er zeer kalm en persoonlijk. 

U verblijft er in een Pavillion (Lake, Ocean of Mountain); Villa (Ocean Pool of Mountain Pool); Spa House (met behandelruimtes, hammam, zwembad, zonnedek, stoomcabine, jacuzzi en een eigen team van therapisten ter beschikking) of Residence. Voor een hapje en drankje kan u terecht in de Rock Studio (intiem restaurant, Chef's Table) of in het Hilltop Restaurant met zijn verbluffend panoramaterras.

Het hotel heeft een ruime spa en fitnessfaciliteiten, yogapaviljoen op het water en Cliff Pool. We organiseren voor u graag een privé-picknick op een nabijgelegen strand of een verkenning van de baai per boot. Trekt u er liever zelf op uit, is er een ruim aanbod aan watersporten en trekkingmogelijkheden in het 29.000 ha grote nationale park. 

Daar waar de heuvels van het nationale park afrollen richting het helderblauwe water van de zee, ligt het privé-zandstrand van Amanoi met eigen beach bar waar u met de voeten in het water geniet van een 'lazy lunch', cocktail of 's avonds wegdroomt bij een heerlijke 'movie night' op het strand. 

Het hotel is prima geschikt voor een strandvakantie, een rustvakantie met wellness (bijvoorbeeld na een intense rondreis door het land) of voor avonturiers met een hang naar comfort.

We stellen u graag 3 luxueuze arrangementen voor om ten volle van Amanoi en de groene omgeving te genieten. 


SPA HOUSE EXPERIENCE 

 • Verblijf in een Amanoi Spa House 
 • Luchthaventransfer heen/terug Cam Ranh Airport 
 • Dagelijks ontbijt 
 • Dagelijks keuze uit hetzij lunch hetzij diner 
 • 3u spabehandeling naar keuze 
 • Vrijblijvend gratis toegang tot Wellness Class (groep)

AMANOI HIDEAWAY

minimum 3 night stay - niet boekbaar tussen 20 december en 3 januari

 • Verblijf in een Villa / Pavilion
 • Luchthaventransfer heen/terug Cam Ranh Airport
 • Dagelijks ontbijt
 • Keuze uit 3 gangenmenu of diner met niet-alcoholische dranken
 • Wasservice
 • 1 dagelijkse activiteit per verblijf (zoals hydrotherapie / geurbad - voetmassage - 60 min. Amanoi Signature Massage - privéles yoga of tai chi - kookworkshop Vietnamese keuken - Amanoi picknick lunch op privéstrand - trekking in nationaal park - surprise breakfast picknick Goga Peak)

DISCOVER AMANOI

minimum 3 night stay - niet boekbaar tussen 23 december en 3 januari en 21 januari - 10 februari

 • Verblijf in een Villa / Pavilion  met room upgrade volgens beschikbaarheid
 • Luchthaventransfer heen/terug Cam Ranh Airport 
 • Dagelijks ontbijt 
 • Vietnamees diner (éénmalig)
 • 5 nachten verblijf => 5e nacht gratis
 • 7 nachten verblijf => 7e nacht gratis + 60 minuten massage voor koppel

Deel via mail!