13 mei 2019
Golfpakket Amirandes Kreta

Grecotel Amirandes Kreta heeft voor elk wat wils. Ook golfers komen aan hun trekken: met een exclusief en interessant golfpakket op de Crete Golf Club legt het hotel golffanaten heerlijk in de watten. 

Golf package Amirandes & Crete Golf Club

Het Amirandes-hotel profileert zich als golfhotel. Met een eigen Golf Academy en een nauwe samenwerking met de nabijgelegen Crete Golf Club (onder meer gratis green fee op de club) zet het hotel zijn rol als "golf retreat" graag in de kijker. 

Ons unieke zomerpakket omvat: 

  • onbeperkt en gratis green fee op de Crete Golf Club (18 holes)
  • gratis éénmalige transfer vanaf hotel naar golf (heen/terug) 
  • 15% korting op de spa
  • 20% korting op maaltijden in de à la carte-restaurants van het resort

Grecotel Amirandes Kreta

Luxeresort Grecotel Amirandes Kreta heeft voor elk wat wils: rustzoekers genieten van het strand en de ruime spa; sportievelingen gaan fietsen of trekken baantjes in het olympisch zwembad; kinderen ravotten dan weer in de Kids Club en wie van eten en drinken houdt, kan zich tegoed doen aan de 9 restaurants van het resort.  

Het vijfsterrenhotel is gelegen aan de noordoostkust van het Griekse eiland Kreta tussen Heraklion en Chersonissos en omvat een uitgestrekt domein van 70.000m². Gasten genieten er van 3 zandstranden, meerdere zwembaden, een spa (met yoga, fitness, ayurveda en verschillende therapieën), bib, kinderanimatie en shops. Er is verder een ruim aanbod animatie en sport (MTB, tennis, watersporten en de Golf Academy). 

U verblijft er in één van de 212 kamers (Superior en Luxury), Family Suites, bungalows en villa's. Allen zijn uitgerust met bad en douche, airco, telefoon, wifi, TV, minibar, koffie-en theefaciliteiten, kluisje, turndown service en balkon of terras. Sommige van de kamers beschikken over een eigen privézwembad. De kamers zijn ruim met voldoende licht en een strak design; wit en hout overheersen.

Met negen restaurants is er een ruime keuze aan lekkers, de wereld rond. Geniet van een mediterraans buffet, grill, Italiaans, seafood, Aziatisch ... of profiteer van een drankje in de lounge- en pool bar. 

Ter info: Collega Camille bezocht onlangs het hotel en schreef het neer in haar Kreta-reisverslag

Deel via mail!