14 mei 2019
Gratis stopover in Abu Dhabi (Etihad Airways)

Onderweg naar uw bestemming met Etihad Airways? Waarom dan geen verrassende tussenstop in Abu Dhabi inlassen?

Met Etihad Airways vliegt u vanaf Brussel naar uw bestemming in Afrika, Azië, Oceanië of het Midden-Oosten. En dat met één enkele tussenstop: in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi. Maar waarom niet bij uw overstap de stad zelf ontdekken met een verblijf van twee nachten? 

Abu Dhabi is de naam van het grootste emiraat en hoofdstad van het land. De stad verwelkomt u met witte zandstranden, moderne winkelcentra, de befaamde ‘Corniche’ als strandboulevard en sinds kort ook het Louvre Abu Dhabi. De stad kan verder uitpakken met Ferrari World, het formule 1-circuit van Yas Marina, de Etihad Towers, het presidentiële paleis van Qasr Al Watan en de impressionante Sheikh Zayed-moskee. In 2020 opent ook het Guggenheim Abu Dhabi zijn deuren op Saadiyat Island.


Met onze bijzondere actie geniet u van deze verrassende stad én reist u daarna in alle comfort daarna verder naar uw finale bestemming. Etihad biedt de 2 night-stopover gratis aan.

  • boeking via ons kantoor vòòr 1 december 2019 
  • reizen tot 31 december 2019
  • actie enkel geldig als multi-city vlucht, niet als heen/retour Abu Dhabi

Interesse? 
Boek via ons kantoor snel uw Etihad-vluchten naar uw favoriete bestemming en geniet van deze bijzondere actie!

Deel via mail!