4 april 2019
World of Travel sleept award voor 'most creative travel designer' in de wacht in Marbella

Patrick mocht, in naam van World of Travel, de award als 'Most creative travel designer' in ontvangst nemen. De uitreiking vond plaats op de prestigieuze Traveller Made-beurs 'Essence of Luxury' in het Spaanse Marbella eind maart.

'Essence of Luxury' is het jaarlijkse hoogtepunt voor leden van Traveller Made, een prestigieus platform dat reisagenten, DMC's en hotels uit het topsegment van de reisindustrie wereldwijd verenigt. Het verzamelt zo de crème de la crème van luxereizen via netwerking, benefits en events (Wist u dat u als klant hier ook uw graantje van meepikt?). De jaarlijkse beurs, dit jaar voor het vijfde jaar georganiseerd, vond afgelopen maart plaats in het Zuid-Spaanse Marbella. 

Op de awardavond, het orgelpunt van de vierdaagse, mocht Patrick in naam van ons kantoor de award in ontvangst nemen voor 'meest creatieve reisagentschap'. Een titel die ons nauw aan het hart ligt, wetende dat 381 kantoren uit zo'n 65 landen wereldwijd deel uitmaken van het platform én omdat de uiteindelijke stemming verliep onder de leden zelf. Een erkenning uit de reissector dus. Maar evenzeer een mooie bekroning op jarenlang intensief werken met een enthousiast en gedreven team. Wij zien het als een 'best goed bezig' en geven de award alvast een mooi plaatsje op ons kantoor in Kortrijk. En of we trots zijn ... 

"Toen wij 20 jaar geleden kozen voor een gesloten kantoorformule verklaarde iedereen ons gek. Deze award beschouw ik als het resultaat van twee decennia hard werken. De bewoording ‘most creative designer’ en het feit dat de DMC’s ons verkozen hebben, dat doet extra deugd”. (Patrick De Vos)

Deel via mail!