21 december 2019
Facturatie voortaan digitaal

Per 1 januari 2020 stapte ons kantoor volledig over op digitale facturatie. Voor u als klant betekent deze verandering dat u onze facturen niet langer in papieren vorm ontvangt.

Per 1 januari 2020 stapte ons kantoor volledig over op digitale facturatie. Jullie, onze klanten, zullen vanaf dat moment facturen alleen nog per e–mail ontvangen in pdf-formaat. Voor het overgrote deel van onze klanten was dit al langer zo, maar vanaf 1 januari 2020 zullen wij het sturen van facturen per post geheel stopzetten. 


Waarom deze beslissing? 

  • Door facturen digitaal te versturen, hebt u de factuur van uw boeking sneller in uw bezit. 
  • Daarnaast is het eenvoudiger om deze te archiveren en met anderen binnen de organisatie te delen. 
  • Door het verminderd gebruik van papier wordt ook het milieu minder zwaar belast. We dragen ons steentje bij!


Wat betekent dat voor u?

Voor u als klant betekent deze verandering dat u onze facturen niet langer in papieren vorm ontvangt. Wij zullen de facturen versturen naar het op dit moment bij ons bekende e-mailadres. Heeft u liever dat de factuur naar een ander adres gaat, laat het ons dan weten! U kunt er, indien gewenst, ook voor kiezen om extra geadresseerden toe te voegen. Voor eventuele vragen kunt u altijd bij ons terecht. 

Deel via mail!