21 november 2019
Bezoek gloednieuwe schip 'Hanseatic Inspiration'

Het nieuwste schip van Hapag-Lloyd, de Hanseatic Inspiration, werd vorige maand in de vaart genomen. Aan wat mag u zich verwachten? We trokken op verkenning  tijdens een eerste bezoek van het gloednieuwe schip aan de haven van Antwerpen.

Hanseatic Inspiration is een klein expeditieschip van de rederij Hapag-Lloyd Cruises, gedoopt op 11 oktober 2019 in het Duitse Hamburg. Het schip is gemaakt om cruises te maken in de poolgebieden. Daarnaast vaart het schip ook naar de Amazonerivier, de Chileense fjorden en de Azoren, één voor één unieke natuurgebieden op de wereld die vaak moeilijk bereikbaar zijn.


Passagiers aan boord genieten van de gekende vijfsterrenservice, onvergetelijke culinaire ervaringen en veel ruimte. De kajuiten zijn hedendaags ingericht met oog voor detail. Er zijn diverse restaurants aan boord om u culinair te laten genieten. Zo kunt u in het hoofdrestaurant op ieder moment van de dag genieten van een ontspannen sfeer bij het ontbijt, de lunch en het diner. Het Bistro restaurant biedt u de mogelijkheid in de openlucht te dineren. Het specialiteitenrestaurant neemt u dan weer mee op een culinaire ontdekkingstocht. Het HanseAtrium is het centrale verzamelpunt voor tal van activiteiten: overdag voor lezingen en ’s avonds wordt het atrium omgevormd tot sfeervolle bar. 

Interesse in een vaart aan boord van dit unieke schip? 
Ons team doorbladert graag met u het aanbod cruises.

Deel via mail!