24 oktober 2019
Het World of Travel-team

Het team van World of Travel breidde recent aanzienlijk uit. Tijd om dat op beeld vast te leggen.

 

Het team van World of Travel bestaat vandaag uit 16 medewerkers. Zestien collega's met een enorme passie voor reizen. Hopelijk kunnen we wat van onze 'goesting' in reizen met u meegeven ... 

Hilde en Patrick vormen het duo zaakvoerders, dat in 1998 World of Travel oprichtte. Marc, Andy, Greet, Gregory en Julie helpen u graag verder als experts business/ticketing. Met een vraag voor een à la carte-rondreis, cruise of strandvakantie dichtbij of ver weg kan u bij Kathleen, Nathalie, Marie, Camille, Yanica, Lisa, Christine en Sam terecht. Anne-Mie ondersteunt het team met alle boekhouding en administratie. 

Meer weten over elk van ons?

Deel via mail!