20 december 2018
Op zoek naar de betere huwelijksreis!?

World of Travel mocht in het verleden al heel wat pas gehuwde koppels op een heerlijke huwelijksreis rond de wereld sturen. Dichtbij of ver weg, op safari of bounty beach, ... Met het recente kwaliteitslabel van House of Weddings dat we in ontvangst mochten nemen, wordt dat nog eens in de verf gezet!

House of Weddings is een gerenommeerd kwaliteitslabel dat leveranciers (die koppels kunnen aanspreken bij de planning van hun huwelijk) verenigt. De lijst van aangesloten leden gaat van feestzalen en fotografen over trouwjurken en catering tot de huwelijksreis als mooie afsluiter. En bij dat laatste stappen we graag naar voren als uw trouwe metgezel. De erkenning van het House of Weddings-kwaliteitslabel toont ons engagement en niveau van kwaliteit dat we garanderen. 

Concreet kan u op ons team vertrouwen voor de planning van uw huwelijksreis. Of het nu om een strandvakantie richting Malediven gaat of een avontuurlijke roadtrip door Australië. Uw wensen vormen het startpunt van een huwelijksreis op maat en daar helpen we u graag bij. Maak een afspraak en kom eens langs, dan horen we graag jullie dromen en verlangens. 

"De zorgvuldig geselecteerde A-lijst van België's meest betrouwbare en hippe wedding professionals brengen je vlot van “Ja, ik wil!” naar “Happily ever after”. Met trots bevelen we jullie World of Travel als professionele House of Weddings-partner aan. Onze partners verdienen dankzij hun buitengewone talent en bewezen betrouwbaarheid ons Kwaliteitslabel. Elk van onze gewaardeerde leden werd geselecteerd door middel van een uitgebreide screening op basis van 6 verschillende criteria: Ervaring & Aanbeveling door collega-professionals, Klantvriendelijkheid, Klantgerichtheid, Esthetiek, Veiligheid en Solvabiliteit." (Iris Decreus, House of Weddings)

Deel via mail!