20 november 2018
Een eindejaarscadeau vol inspiratie!

Nog op zoek naar  een passend kerst- of eindejaarsgeschenk? Dan is onze verrassingsbox een fijn idee! 

... Uw partner verrassen met een citytrip? 
... Een duwtje in de rug voor de reis van zoon of dochter?
... Een eerste aanzet voor een skivakantie komend voorjaar?
... Een subtiele hint om eens aan de familiezomerreis te beginnen denken? 
... Een huwelijksgeschenk om van te dromen? 
Het kan allemaal! 

Een mooie zwarte box met een strik rond spreekt beslist tot de verbeelding als kerst-of eindejaarscadeau. Met het nodige leesvoer en een geschenkbon voor een reis op maat wordt het de ideale aanzet; dat extra duwtje om de reisplannen vorm te geven!

Kom langs en vertel ons wat u graag uw partner, vrienden, familie, ... wil cadeau doen. Dan bezorgen we u een doos vol passende reisinspiratie (brochures, leesvoer, ...) en een geschenkbon met een bedrag naar keuze. Deze geschenkbon is daarna door de  persoon in kwestie bij ons kantoor inwisselbaar voor het boeken van vluchten en hotels, maar ook voor een rondreis naar een bestemming naar keuze bij boeking via World of Travel. De reisbrochures in de box geven alvast een voorsmaakje van wat mogelijk is en ze maken de reisplannen iets concreter.

Interesse? Kom langs op kantoor, dan helpen we u graag verder. 

Deel via mail!